Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - „Ügyfélélményt szeretnénk adni”

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2021. szeptember 22. 18:00
„Ügyfélélményt szeretnénk adni”
Az ELKO-SOLAR Kft. profi, megbízható szakemberekkel dolgozik

Fotó: Gyulai Hírlap

Olyan szakértői csapattal dolgozunk, amely folyamatosan képezi magát, hiszen fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek a munkánkkal – hangsúlyozta Baji Norbert, a napelemes rendszerekkel foglalkozó, gyulai székhelyű ELKO-SOLAR Kft. tulajdonosa.

– Sokan azt hiszik, a napelem telepítése annyit jelent, hogy kimegy egy csapat a helyszínre, és felteszi a tetőre az eszközt – fogalmazott a szakember. Hozzátette, egy napelemes rendszer létesítése a hiedelemmel ellentétben rendkívül összetett feladat, számos szakterület összehangolt munkáját igényli.

Elmondta, a kivitelezést a cég saját szakemberei végzik profi felszereléssel, vannak azonban olyan speciális területek – így a pályázatírás, az energetikai tanácsadás, a biztosításközvetítés vagy a kiviteli tervek elkészítése –, ahol megbízható alvállalkozók segítségét veszik igénybe. Hangsúlyozta, valamennyi céggel régóta dolgoznak együtt, jó szívvel bízzák rájuk az ügyfeleiket.  

Azt is megtudtuk, az ELKO-SOLAR Kft. Békés és Csongrád-Csanád megyében egy évtizede kiemelt partnere az ország egyik legnagyobb márkaképviseletének, a Tiszta Energiák Kft.-nek. Baji Norbert aláhúzta, az általuk beépített eszközök minősége garantálja a hosszú távú hozamokat.

– Ügyfélélményt szeretnénk adni – mondta, kiemelve, hogy munkatársaik nemcsak a kivitelezés minőségére fektetnek hangsúlyt, hanem arra is, hogy tisztaságot, rendet hagyjanak maguk után. Emellett az egységes, jó megjelenésre odafigyelünk – fűzte hozzá.

baji norbert

Elmondta, annak érdekében, hogy felkészültek legyenek, és hiteles információkkal láthassák el ügyfeleiket, folyamatosan képezik magukat. Mint kifejtette, egy jó szakember minden kérdésre választ tud adni, és tartja magát ahhoz, amit a szerződésben vállalt.

A szakember rámutatott: minden napelemes rendszer egyedi, nincsenek sablonmegoldások. Mint ismertette, a telepítés előtt felmérik az igényeket, megvizsgálják a fogyasztási adatokat, majd számítógépes programmal hozamszámítást végeznek. Ezután, a műszaki tartalom alapján, árajánlatot készítenek.

Mindez nem kerül pénzébe az ügyfélnek, csak annyit kérnek tőle, hogy válaszoljon az ajánlatukra. A cég kizárólag a szerződéskötés után kér előleget, az összeg másik részét a kivitelezés után fizeti ki az ügyfél.

Baji Norbert kiemelte: ha a megrendelő pályázati forrást is igénybe vesz, az ELKO-SOLAR Kft. műszaki tartalommal segíti.

A cég szolgáltatásába mindezek mellett az áramszolgáltatói ügyintézés is beletartozik. A tulajdonos hangsúlyozta: a készre szerelés és a villanyóracsere közti időben meg nem termelt áramot a hozamszámítások alapján kifizetik az ügyfélnek.

A szakember arról is beszélt, hogy nagy hangsúlyt fektetnek az adatvédelemre, ügyfeleik adatait nem adják tovább reklámcélra.

Baji Norbert arra is felhívta a figyelmet, hogy nem árt óvatosnak lenni az olyan cégekkel, amelyek túl olcsó árajánlatot adnak, vagy alvállalkozóra bízzák a kivitelezést.

– Szeretnénk mindenki számára elérhetővé tenni a napelemtechnikát – mondta végezetül a tulajdonos, aki az energetikai tanácsadás mellett oktat is a témában.

Bővebb információ: hello@bekesnapenergia.hubekesnapenergia.hu, Elko-Solar Kft Facebook-oldal, Instagram: elko_solar.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)