Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Közel volt újabb győzelméhez a Hajdu-csapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. április 27. 16:00
Közel volt újabb győzelméhez a Hajdu-csapat
Kiskunfélegyházi KK–Gyulai Color KE 120-100 (28-21, 31-27, 33-27, 28-25)

Az NB II.-es kosárlabda-bajnokság soros fordulójában a Gyulai Color KE csapata a Kiskunfélegyházi KK együtteséhez utazott április 26-án. Hajdu Zoltán legénysége egy hazai győzelem adta lendülettel érkezett a soros fordulóra.

szoros mérkőzést vívott riválisával a gyulai gárda

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Gyulai Color KE: Házi 37/9, Marschal 5/3, Gyepes 20/3, Szilágyi 15/12, Szűcs 9/3 Csere: Fórián 12/6, Kőfaragó 2. Vezetőedző: Hajdu Zoltán.

A vendégcsapat kiváló előjelekkel érkezett a derbire. A gyulai együttes fordulók óta kiváló formában kosárlabdázik, minden mérkőzésen tartani tudta a lépést riválisaival. Hajdu Zoltán alakulata az előző fordulóban ellentmondást nem tűrő védekezésével és kombinatív támadójátékával begyűjtötte a győzelemért járó pontokat. A kiskunfélegyházi gárda vereséggel várta lendületben lévő riválisát, hiszen egy mezőberényi győzelem után, elhasalt debreceni riválisa ellen.

A két együttes azonnal a derbi közepébe csapott, sportszerű, de kőkemény játékot mutattak be a palánkok alatt. A hazai gárda nehezen tudta tartani gyulai ellenfelét, így nagyon szoros negyedeket hozott a párharc.

Hajdu Zoltán elmondta, együttese végig tapadt ellenfelére, védekezésben és támadásban is végig partnere volt a hazai gárdának.

A Házi Márk repítette vendégcsapat alaposan megdolgoztatta kiskunfélegyházi ellenfelét, a hazai együttes csupán húsz pont előnnyel tudta behúzni a találkozót.

– Először is gratulálunk a kiskunfélegyházi csapatnak. A vereség ellenére sok pozitívumot ki tudunk emelni a mérkőzésből. Végig energikusan és ponterősen tudtunk játszani, a bedobott 12 hármasunk és a 100 pontunk is ezt bizonyítja. Két fordulónk van még a rájátszásból, reméljük, ugyanolyan jó játékkal fejezzük be az idényt, mint amit az elmúlt 8-10 fordulóban mutattunk – értékelt Hajdu Zoltán.

A Gyulai Color KE az alsóházi rájátszás következő fordulójában a BKG-PRIMA Akadémia Debrecen együttesét fogadja a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnokban.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)