Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Felújítják az Elizabeth Hotelt, várhatóan tavasszal nyitnak újra

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.HÍREK • 2020. november 14. 09:30
Felújítják az Elizabeth Hotelt, várhatóan tavasszal nyitnak újra
Még több erkélyes szoba és kültéri medence várja majd a vendégeket

 

Fotó: Gyulai Hírlap 

Tavaszra több szolgáltatást nyújthat vendégeinek a négycsillagos gyulai Elizabeth Hotel. A helyszínen jelenleg éppen felújítások zajlanak, a részletekről Arató Henrietta igazgatót kérdeztük.

Mint megtudtuk, kibővítik a szálloda éttermét, felújítják a bárt, és új, erkélyes szobákat alakítanak ki. A szálloda régi parkolóját áthelyezik, a helyén egy élményelemekkel kiegészített zöldparkot alakítanak ki. A parkolás a későbbiekben a szállodától 100 méterre található privát és zárt parkolóban lesz lehetséges.

– A kertben egy kisebb élményparkot alakítunk ki: medence, jakuzzi, dézsák és napozóágyak várják majd a vendégeket, remélhetőleg már a kora tavaszi időszakban – mondta el Arató Henrietta, aki azt is elárulta: a felújítás teljes egészében saját forrásból valósul meg.

Mint kifejtette, a szálloda kihasználtsága miatt már régóta tervezték az étterem kibővítését. Hozzátette: az erkélyes szobákra nagy igény volt, ezért tartották fontosnak a kialakításukat.

– A tervek már megvoltak három évvel ezelőtt, engedélyünk pedig 2019 február óta volt, azóta vártuk a megfelelő pillanatot – mondta. Hozzáfűzte: a vírushelyzet jó apropót adott erre. 

– Pontosan még nem tudni, mikor nyithatunk ki, bízunk a jövő tavaszi indulásban. Egyelőre minden a tervek szerint alakul – részletezte az igazgató. 

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)