Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Rangos elismerést kapott a Gyulai Várfürdő és több helyi szálláshely

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.HÍREK • 2020. december 23. 14:00
Rangos elismerést kapott a Gyulai Várfürdő és több helyi szálláshely
Nyolcadik alkalommal rendezték idén meg a Szallas.hu Év Szállása versenyét

Online keretek között tartotta meg a Szallas.hu az idén nyolcadik alkalommal megrendezett Év Szállása versenyt. A fődíjat a Hotel Európa Fit Hévíz**** nyerte el, mellette három gyulai szálláshelyet és a Gyulai Várfürdőt is díjazták.

Ahogy a szervezők tájékoztatójából kiderült, a kieső tavaszi és előnyári időszak, valamint az év végi korlátozások nehéz körülményeket teremtettek a szállásadóknak is. Az új helyzet és a kialakult nehézségek gyors és rugalmas beavatkozást igényeltek, sok esetben a kapacitásokat is felemésztették.

– Talán soha nem volt még ilyen fontos felhívni a figyelmet a szakma újítóira, jeles képviselőire, mint ebben a küzdelmes évben – mondta Szigetvári József, a Szallas.hu Csoport vezérigazgatója.

Ebben az évben is minden olyan szálláshely megmérettette magát, amely aktív regisztrációval elérhető a Szallas.hu kínálatában. Szakmai ítészgárda állt össze, ám mégsem a zsűri szakmai véleménye alapján álltak össze a ranglisták, ugyanis a Szallas.hu rendszerében elérhető szállásadatlapokon lévő, közel másfél millió vendégértékelés mennyisége és pontszáma is súlyozták a végeredményt.

A jelenlegi járványügyi helyzet miatt az online térben tartották meg az eseményt, ahol Pataki Zita televíziós, rádiós műsorvezető és Szigetvári József hirdették ki a győzteseket. 

Az Év Turisztikai Attrakciója minőségi díj első helyezettje a Gyulai Várfürdő lett. Az elismerés mellett a gyulai fürdő egy 300 ezer forint értékű Szallas.hu online megjelenési csomaggal is gazdagodott. Kun Miklós ügyvezető lapunknak elmondta: meglepődtek az elismerés hírének hallatán, és nagyon örülnek a pozitív visszajelzésnek.

– Ez egy fantasztikus hír, annál is inkább, mert a Szallas.hu szavazatait ezúttal a szakértők véleményével és szempontjaival ötvözték, így ítélték oda a díjakat. Nagy elismerés, hogy viszonylag sok gyulai díjazott volt – mondta az ügyvezető, aki újra kiemelte, hogy hamarosan felújítások várhatóak a Gyulai Várfürdőben, amelynek köszönhetően talán még jobban rászolgál majd az elismerésekre a gyulai létesítmény. 

A 70 szoba alatti 4–5 csillagos hotelek szakmai díjának második helyezettje az Elizabeth Hotel lett. Arató Henrietta, a hotel ügyvezetője elmondta: céljuk, hogy vendégeik kifejezetten magas színvonalú szolgáltatásokat kapjanak, amelynek ez a díj a gyümölcse. 

– Büszkék vagyunk a díjra, és nem tagadom, fontos hogy szakmai elismerés volt, amely a pozitív vendégreakció mellett még egy extra visszajelzés arról, hogy jó úton haladunk – emelte ki. 

A 70 szoba alatti 4–5 csillagos hotelek minőségi díjának harmadik helyezettje a Wellness Hotel Gyula lett. Havas István, a szálloda ügyvezető igazgatója lapunknak elárulta, folyamatos munka és fejlődés eredménye az elismerés.

– Szállodánk 2011-es nyitása óta igyekszünk mindent megtenni a vendégeink kényelmes és színvonalas pihenéséért. A Szallas.hu korábbi „Év Szállása” versenyein már több díjat sikerült elnyernünk különböző kategóriákban, ez a mostani is arra utal, hogy vendégeink bíznak abban, hogy nálunk jól érzik majd magukat és a szállodánk színvonalát megfelelőnek találják – mondta, majd hozzátette, hogy díj elnyeréséhez nagy mértékben hozzájárult dolgozóik kiváló munkavégzése és vendégszeretete.

Az Apartmanok, panziók, vendégházak szakmai díj első helyezettje idén a Horváth Ferenc utcában található Erzsébet Apartman Gyula lett. Az apartman 216 vendégvélemény alapján a maximális 10 pontot érte el a Szallas.hu-n.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)