Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gyula városa a Dunán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • D. É. • KULTÚRA • 2020. augusztus 15. 15:45
Gyula városa a Dunán
Az Isten kezében című műsor stábja forgatott a fürdővárosban

Koncz Attila és Durkó Károly a régi művésztelepesek képei között

Fotó: Halász Gábor 

Ismét találkozhatnak városunkkal a televíziónézők: ezúttal a Duna Televízió Isten kezében című műsorának stábja forgatott Gyulán.  

Arra voltak kíváncsiak, hogyan működött az elmúlt sok évtizedben a város egyházi közösségeinek és a gazdasági-kulturális fejlődés, valamint a civil szféra fontos szereplőinek összefogása a városban, kik voltak azok, akik dolgoztak a város mint közösség fejlődéséért.

A műsor keretében, a Minden újrakezdődhet, ami elveszni látszik. Sokszínű vallási örökség Gyulán című kisfilmben megszólal Diósi Lajos, a Gyulai Zsidó Alapítvány kuratóriumának elnöke, Durkó Károly, a Gyulai Városbarátok Körének elnöke, Kósa Ferenc, a gyulai református gyülekezet főgondnoka, Pápai Attila, a Gyulai Evangélikus Egyházközség lelkésze és Petróczki Zoltán, a Boldog Apor Vilmos Alapítvány kuratóriumának elnöke.

A műsor szerkesztője Koncz Attila, az operatőr Halász Gábor. Az adás augusztus 23-án, vasárnap reggel 08.08-tól lesz látható a Duna Televízióban. Ismétlés is lesz a következő héten pénteken, délelőtt a Duna Worldön.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)