Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Kecsegtető ígéretek helyett válasszuk a szakértelmet!

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2020. június 10. 18:00
Kecsegtető ígéretek helyett válasszuk a szakértelmet!
Ingatlankisokos a Gyula House-szal

 

Fotó: Gyulai Hírlap 

Sok ingatlanközvetítő nem tájékoztatja az ügyfelét arról, hogy kizárólagos szerződést ír alá – hívta fel a figyelmet Sarkadi Árpád, a Gyula House Ingatlaniroda egyik ügyvezetője.

– Nálunk ilyen nem fordulhat elő, hiszen nem kötünk kizárólagos szerződést. Ha nem mi adjuk el az ingatlant, nem kell jutalékot fizetnie az ügyfélnek, vagyis nem jelent számára kockázatot, ha nálunk hirdet – fejtette ki a szakember. Mint megtudtuk, a Gyula House-nál három százalék a jutalék, ami kevesebb, mint a konkurencia többségénél.

Kiemelte: a jutalék magába foglalja az értékbecslést, a szakszerűen elkészített fényképeket, az ingyenes tanácsadást, a díjmentes csok- és hitelügyintézést, valamint az egyéb, adminisztrációs ügyek intézését. Hozzátette: a komplex szolgáltatásnak köszönhetően nem kevés időt spórolhatnak meg az ügyfelek.

 

Sarkadi Árpád 

Fotó: Gyulai Hírlap 

Márki Zoltán, az iroda másik ügyvezetője arra hívta fel a figyelmet, hogy egyes ingatlanosok azzal próbálnak meg ügyfelet szerezni, hogy „készpénzes vevőt” ígérnek. Mint mondta, óvakodjunk az ilyen ajánlatoktól, és a kecsegtető ígéretek helyett inkább a szakértelemre helyezzük a hangsúlyt.

– Mi kizárólag megbízható, korrekt, gyors és hozzáértő ügyvédekkel dolgozunk együtt. Soha nem volt panasz rájuk, soha nem fordult még elő, hogy utólag módosítanunk kellett egy szerződést – fejtette ki.

Mindketten hangsúlyozták, hogy az ingatlanközvetítés minden területén szem előtt tartják a korrekt tájékoztatást és az ügyfelek segítését. Példaként hozták fel, hogy az illeték- és adófizetésnél az érvényben lévő jogi kereteken belül több lehetőség is akad az költségcsökkentésre, és ezzel akár több százezer forintot is spórolhatnak az ügyfelek.

Azt is elmondták, hogy az ingatlan értékének meghatározásánál is igyekeznek a realitás talaján maradni, az irreális árak ugyanis nem segítik az eladót. Kiemelték: a náluk hirdetőknek ingyenes az értékbecslés. A szakemberek ismételten aláhúzták, hogy kerülik az olyan etikátlan, tolakodó módszereket, mint a hideghívás.

Sarkadi Árpád és Márki Zoltán az időbeosztás terén is rugalmasan állnak az ügyfelekhez, akik akár munkaidőn kívül is kereshetik őket.     

 

Márki Zoltán 

Fotó: Gyulai Hírlap 

Márki Zoltán – 70/386-6767
Sarkadi Árpád – 70/369-8422
gyulahouse@gmail.com 
www.ingatlandetektiv.hu

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)