Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Hogyan válasszunk jó ingatlanirodát?

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2020. június 03. 18:00
Hogyan válasszunk jó ingatlanirodát?
Ingatlankisokos a Gyula House-szal

Márki Zoltán

Fotó: Gyulai Hírlap 

Egy jó szakember akár milliókat spórolhat ügyfeleinek az ingatlan-adásvételnél, érdemes tehát profikhoz fordulnunk hobbiingatlanosok helyett – hívta fel a figyelmet Márki Zoltán, a Gyula House Ingatlaniroda egyik ügyvezetője.

A Márki Zoltán és Sarkadi Árpád által vezetett cég több mint tíz éve meghatározó szereplő a térség ingatlanpiacán, az ügyvezetők komoly szakmai háttérrel nyújtanak segítséget ügyfeleiknek az ingatlanvásárlásban és az azzal kapcsolatos hitelek és jogi ügyek intézésében.

– Az ingatlan a családok legnagyobb értéke, nem mindegy, kihez fordulunk az ingatlanügyek intézésekor – fogalmazott Márki Zoltán. Ha körültekintően akarunk eljárni, bízzuk szakemberre a legértékesebb vagyontárgyunkat – tette hozzá.

Mint mondta, az ingatlanértékesítés teljes embert kíván, másodállásban, hobbitevékenységként nem lehet komolyan foglalkozni vele. Hangsúlyozta: mindketten megfelelő szakmai végzettséggel, a jogszabályok és az adózás terén is naprakész tudással rendelkeznek, bizalommal fordulhatnak hozzájuk az érdeklődők.

Kiemelte: frekventált helyen található irodájukban személyesen tudják fogadni az ügyfeleket, akiket minden részletre kiterjedően, korrekt módon tájékoztatnak. Hozzátette: náluk nem fordulhat elő, hogy az ügyfél úgy írjon alá egy szerződést, hogy ne ismerje annak minden részletét.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap 

Aláhúzta: komplex szolgáltatást nyújtanak, az ingatlanértékesítés és az értékbecslés mellett a biztosítási ügyletekben, a hitel-, a csok- és a földhivatali ügyintézésben is otthon vannak. A hosszú évek alatt kialakult kapcsolatrendszerüknek köszönhetően mindezt néhány óra alatt, ingyen elintézik helyettünk.

Márki Zoltán arra is felhívta a figyelmet, hogy a náluk hirdetett ingatlanok esetében az értékbecslés is ingyenes. Ha jól áraztak be egy ingatlant, sokkal könnyebben értékesíthető – mutatott rá. A szakember hangsúlyozta: kiterjedt adatbázissal rendelkeznek, így gyorsabban találhatnak potenciális vásárlót, mint az ingatlanirodák többsége. Azt is elmondta, a Gyula House Ingatlanirodánál rugalmas az ügyintézés, igény esetén akár munkaidőn túl is meg tudják mutatni az eladásra szánt ingatlant.

Kifejtette: az eladni kívánt ingatlanok hirdetési díja is minimális náluk, mindössze havi 500 forintért több mint tíz hirdetési portálon találkozhatunk értékesítésre szánt házunkkal, lakásunkkal. Megjegyezte: irodájuk nem alkalmaz hideghívást, azaz nem hívják az egyéb oldalakon hirdetőket, ezt ugyanis tolakodásnak tartják.                          

 

  • Márki Zoltán – 70/386-6767
  • Sarkadi Árpád – 70/369-8422
  • gyulahouse@gmail.com 
  • www.ingatlandetektiv.hu
GYULAI HÍRLAP • 2019. június 05. 18:21
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)