Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A gyulai ingatlanpiacra is hatással van a világjárvány

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.HÍREK • 2020. április 09. 15:00
A gyulai ingatlanpiacra is hatással van a világjárvány
Kereslet hiányában az árcsökkenés sem látszik

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

A gyulai ingatlanpiac is megérzi a koronavírus-járvány miatt bevezetett korlátozásokat – tudtuk meg Sarkadi Árpádtól, a Gyula House Kft. ügyvezetőjétől.

A szakember azt mondja: nem tudja, mit hoz a jövő, de annyi biztos, akinek sürgős az eladás, most alacsonyabb áron is megszabadulna ingatlanától. 

– Nem tudni, mit hoznak a következő hónapok, ezzel kapcsolatban nehéz lenne találgatásokba bocsátkozni – kezdte Sarkadi Árpád. – Annyi biztos, hogy az ingatlanpiac jelenleg áll, így még az árak csökkenéséről sem lehet beszélni – fűzte hozzá.

Kereslet hiányában ugyan nem csökkentek az árak Gyulán, de a szakember szerint most valószínűleg jobb eséllyel alkudhatnak a vásárlók, hiszen nem lehet tudni, hogy a jelenlegi helyzet meddig tart, így akinek sürgős az eladás, kénytelen lesz engedni lakása árából. 

– A hosszú távú döntések meghozatala jelenleg várat magára, ezt mi is érezzük. Az is látszik, hogy sem a bankok, sem a kormány részéről nem mutatkozik jele annak, hogy bármilyen korlátozás készülődne. Továbbra is elérhető a csoktámogatás, a kamattámogatott hitelek és a babaváró kölcsön is – emelte ki a szakember. 

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)