Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A NEA kollégiumi tagjává választották Herczegné Szabó Mariannát

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2020. március 20. 18:48
A NEA kollégiumi tagjává választották Herczegné Szabó Mariannát
Herczegné Szabó Mariannának sokat köszönhetnek a fürdőváros civil közösségei

Most nagy szükségünk van a közösségi sikerekre és arra a hitre, hogy lehetünk ahányfélék, de ha van közös célunk, akkor számíthatunk egymásra! Íme: Herczegné Szabó Marianna 222 szavazattal ismét a NEA kollégiumi tagjává választották újabb 4 évre – adta hírül március 20-án közösségi oldalán a „Civil Közösség Városunkért”.

Herczegné Szabó Marianna

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Ismét Herczegné Szabó Marianna indult gyulai jelöltként a Nemzeti Együttműködési Alap (NEA) kollégiumi tagjainak választásán – tájékoztatta lapunkat Alt Norbert civil ügyeként felelős gyulai alpolgármester.

Herczegné Szabó Marianna negyedik ciklusát kezdheti meg a NEA kollégiumában. Mint korábban megírtuk, a gyulai jelölt az új nemzedékek jövőjéért kollégium tagja volt, ezúttal azonban a társadalmi felelősségvállalás kollégiumában kapott helyet. 

Alt Norbert kiemelte: Herczegné Szabó Marianna jelöltként való indulását nemcsak Békés megyei, hanem az ország más pontján működő civil szervezetek is támogatják.

Kifejtette: Herczegné Szabó Mariannának sokat köszönhetnek a fürdőváros civil közösségei, amelyek számos sikeres szakmai programot valósítottak meg a NEA kollégiumai által nyújtott pályázati támogatások révén.

A mostani választás két fordulós volt. Az első fordulót március 12-én tartották meg, ezen az úgynevezett szimpátiaszavazáson az első helyen végzett a gyulai induló. A legtöbb szavazatot kapta a március 19-én megrendezett végszavazáson is – olvasható a „Civil Közösség Városunkért” oldalán. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)