Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Újra indul a civilválasztáson Herczegné Szabó Marianna

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2020. február 11. 16:32
Újra indul a civilválasztáson Herczegné Szabó Marianna
A civil szervezetek február 19-ig delegálhatnak elektorokat, hogy voksolhassanak

Civil fórum Gyulán

Fotó: Gyulai Hírlap 

Ismét Herczegné Szabó Marianna indul gyulai jelöltként a Nemzeti Együttműködési Alap (NEA) kollégiumi tagjainak választásán – tájékoztatta lapunkat Alt Norbert civil ügyeként felelős alpolgármester.

Elmondta: Herczegné Szabó Marianna negyedik ciklusát kezdheti meg a NEA kollégiumában, amennyiben megválasztják a márciusi elektronikus voksoláson. Mint megtudtuk, a jelölt korábban az új nemzedékek jövőjéért kollégium tagja volt, ezúttal azonban a társadalmi felelősségvállalás kollégiumában kapna helyet.  

Az alpolgármester felhívta a figyelmet arra, hogy a kollégiumi tagok választásán azon civil szervezetek tagjai szavazhatnak, akiket elektorként delegáltak a NEA online felületén. Hozzátette: a civil közösségek február 19-ig kérhetnek segítséget a regisztrációban a gyulai polgármesteri hivatalban működő civilirodában.  

Alt Norbert kiemelte: Herczegné Szabó Marianna jelöltként való indulását nemcsak Békés megyei, hanem az ország más pontján működő civil szervezetek is támogatják.

Kifejtette: Herczegné Szabó Mariannának sokat köszönhetnek a fürdőváros civil közösségei, amelyek számos sikeres szakmai programot valósítottak meg a NEA kollégiumai által nyújtott pályázati támogatások révén.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)