Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gyulai sípmestereket ismertek el a játékvezetők bálján

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2020. február 10. 14:00
Gyulai sípmestereket ismertek el a játékvezetők bálján
Bálint Katát választották a tavalyi év legtöbbet fejlődött játékvezetőjének

A békéscsabai Phaedra Rendezvényközpont adott otthont a Békés megyei játékvezetők báljának január 31-én. A hagyományosan megtartott díjátadó gálán elismerésekkel köszönték meg a legjobban teljesítő sípmesterek munkáját.

Csonka Bence, Bálint Kata, Kurucz András és Csatári Tibor

Fotó: Gyulai Játékvezető Testület

Kurucz Andrástól, a gyulai játékvezetői testület elnökétől megtudtuk, az eseményen mintegy százötven játékvezető és családtagja vett részt. A bál első részében Hrabovszki András, a Játékvezetői Bizottság elnöke értékelte az elmúlt évet, a folytatásban pedig gazdára találtak a működő játékvezetők és ellenőrök szavazatai alapján megítélt elismerések is.

Kurucz András elmondta, a fürdőváros méltán lehet büszke játékvezetőire, hiszen az országos első osztálytól kezdve a városi bajnokságig mindenütt magas szinten teljesítettek.

– Négy sípmesterünk is felért a szakma csúcsára, hiszen Csonka Bence az NB I. játékvezetői, Csatári Tibor az NB I.-es bajnokság asszisztensi keretének tagjaként tevékenykedett. Bálint Kata Gyula város első országos női elit osztályú játékvezetőjeként bíráskodott, Boda László pedig a futsal első vonalában bizonyította tehetségét hétről hétre.

Az NB III.-as kiírásban Flinta Zoltán asszisztensként szerepelt, Krajcsovicz Zsolt az NB II.-es futsalbajnokság játékvezetői keretének tagja lett, Baráth János és Szigeti Gábor pedig az NB III.-as futsalliga bírói karának tagjaként érvényesítette a szabályokat.

– Nagy öröm számunkra, hogy László István felvételt nyert az MLSZ játékvezetői akadémiájára és meghívást kapott az NB III. asszisztensi, országos téli felkészítő táborába – emelte ki a gyulai játékvezetői testüket elnöke.

A Megye I.-es osztály sípmestereként tevékenykedett Baráth János és Krajcsovicz Zsolt, László István és Szigeti Gábor pedig a Megye II.-ben vezetett hétvégeken. A megyei asszisztensi keret tagja Baranya Tamás, Kurta János, Los Raul Csaba és Takács Zsolt volt, a városi nagy és kispályás bajnokságokban pedig Domokos András, Csathó Miklós, Kurucz András és Zsiga Zoltán működött közre.                       

Az idei játékvezetői bálon a szakma szavazata alapján a Megye I.-es osztályban Baráth János a harmadik legjobb teljesítményt nyújtó játékvezető lett, az asszisztensi sorrendben László István a második helyen végzett. A tavalyi év legtöbbet fejlődő játékvezetőjének Bálint Katát választották.

– Az év végi számvetés után már az új feladatokra kell koncentrálnunk. Az elmúlt hétvégén a megyei téli felkészítő táborban az elméleti tudás tesztelése zajlott, amelyet szakmai előadások színesítettek. Március elején a fizikai állapot felmérése lesz terítéken, ami után jöhetnek az éles megmérettetések. Az elvégzett magas szintű munka alapján biztosak lehetünk abban, hogy városunk játékvezetői helyt állnak ebben az évben is – mondta Kurucz András.

Szavazás
Milyen rendszerességgel olvassa a Gyulai Hírlap online oldalt?
Mindennap
 (46%)
Hetente többször
 (21%)
Hetente
 (15%)
Ritkán
 (9%)
Soha nem olvastam, véletlenül keveredtem erre az oldalra
 (9%)
Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)