Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Kurucz András (a gyulai játékvezetői testület elnöke)

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • SPORT • 2021. december 30. 15:00
Kurucz András (a gyulai játékvezetői testület elnöke)
Hogy telt az idei év, mit vár 2022-től?

kurucz andrás

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

A 2021-es év legfontosabb eseménye, hogy a koronavírus elleni vakcinának is köszönhetően újra élettel teltek meg a sportlétesítmények. A megyei labdarúgó-bajnokságokat kivétel nélkül be tudtuk fejezni, a Gyulai Városi Nagypályás Bajnokságban egy év kihagyás után ismét bajnokot avathattunk, és az iskolás-, valamint a Bozsik-programok is beindultak. Játékvezetőink minden fronton példásan teljesítettek. Bálint Kata (női NB I.), Csonka Bence (NB I.), Csatári Tibor (NB I.), Flinta Zoltán (NB III.), László István (NB III.), Boda László (futsal NB I.) országos, Baráth János, Krajcsovicz Zsolt, Szigeti Gábor, Baranya Tamás, Los Raul Csaba, Bogár Imre megyei, Csathó Miklós, Domokos András, Kurta János, Kurucz András és Zsiga Zoltán városi szinten biztosította a játékvezetői testület szakmai elvárásainak maradéktalan betartását.

Nem kis büszkeséggel tölt el, hogy személyemen keresztül elismerték a játékvezetői közösségünket. A döntéshozók a Gyula Város Sportjáért kitüntetést adományozták számomra, elismerve munkámat, munkánkat.

Egy rövid ünnepi pihenés után folytatódik a munka. Az új esztendőben először a különböző terembajnokságokon működünk közre, majd egy kemény alapozás követően jönnek a tavaszi feladatok. Remélem, hogy a pandémia nem írja át a terveinket, és a jövő évben is méltóképpen tudjuk képviselni városunk labdarúgó-játékvezetését.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)