Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Baráti csörtével búcsúztatta az óévet a gyulai vívócsalád

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2019. december 30. 10:00
Baráti csörtével búcsúztatta az óévet a gyulai vívócsalád
40. alkalommal rendezték meg a hagyományos Pezsgő Kupa elnevezésű vívóversenyt

A Gyulai SE vívóterme adott otthont a Pezsgő Kupa elnevezésű vívó viadalnak december 28-án. A hagyományos év végi vívóversenyen a klub egykori és jelenlegi kardforgatói álltak a pástra, hogy a résztvevők családias hangulatban búcsúzzanak el az óévtől.

parádés asszókkal búcsúztatta az óévet a gyulai vívócsalád

Fotó: Gyulai SE vívószakosztálya

A Gyulai SE vívószakosztályának hagyományos évzáró tornáján a felnőtt mezőny tagjai álltak egymással szembe. Ahogy azt Winkler Andor vezetőedzőtől megtudtuk, a sok induló és a kis vívóterem miatt idén csak a felnőttek versenyét tartották meg, a fiatalok versenyére januárban kerül sor. Az idei eseményt akár nemzetközinek is nevezhették volna, hiszen Kisházi Edina Svájcból, Friedrich Áron pedig Írországból tért haza a baráti csörtére.

A hagyományosan megtartott év végi kupa célja, hogy a fürdővárosi egyesület tagjai családias hangulatban búcsúzzanak el az óévtől. Winkler Andor és Radnai Reinhardt évről évre fegyverbe szólítja az egyesület tagjait, hogy színvonalas vívócsatákkal zárják le a sportsikerekben gazdag szezont. Az idei esemény résztvevői ismét parádés asszókat mutattak be, a vérre menő és magas színvonalú párharcok után pedig Papp Anita és Friedrich Áron állhatott a dobogó legfelső fokára.

 

 

Fotó: Gyulai SE vívószakosztálya

A baráti csörték után a résztvevők közösen elevenítették fel a búcsúzó esztendő történéseit, majd pezsgővel koccintottak a következő évre.

Eredmények: Női párbajtőr: 1. Papp Anita, 2. dr. Kónya Mónika, 3. Kisházi Edina és Kurta Erzsébet.  Férfi párbajtőr: 1. Friedrich Áron, 2. dr. Havas Attila, 3. Borombós Attila és Papp Máté, 5. Such Pál, 6. Radnai Reinhardt, 7. Varga Henrik, 8. Papp Illés, 9. Papp Sándor, 10. Kocsány Roland és 11. Hurguly Attila.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)