Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Erős mezőny gyűlt össze a gyulai vívóteremben

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. december 30. 11:00
Erős mezőny gyűlt össze a gyulai vívóteremben
Baráti csörtével búcsúztatták az évet a gyulai vívók

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Ismét megrendezte hagyományos év végi versenyét a Gyulai SE vívószakosztálya december 28-án. A Pezsgő Kupán a klub egykori és jelenlegi párbajtőrözői álltak a pástra.

Kurta Erzsébet, a vívószakosztály edzője elmondta, a 44. alkalommal megrendezett házibajnokságon 11 vívó állt pástra. A mezőny rendkívül erősre sikeredett, hiszen a vívók között volt a tavalyi „bajnok” Friedrich Áron, az utánpótlás-válogatott Horváth Soma és a szenior magyar bajnok Borombós Attila is.

Az idei torna résztvevői ismét parádés asszókat mutattak be, a magas színvonalú párharcok után pedig Kurta Erzsébet és Friedrich Áron végzett az élen, mindkét vívó megvédte tavalyi aranyérmét.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A rendezvényen végén a gyulai vívócsalád tagjai családias hangulatban, közös beszélgetéssel és pezsgővel búcsúztak el az óévtől.

Végeredmény: Nők: 1. Kurta Erzsébet, 2. Lengyel Lilla, 3. Iszáka Andrea. Férfiak: 1. Friedrich Áron, 2. Lipták Tamás, 3. Horváth Soma és Varga Henrik.

Kurta Erzsébet kiemelte: a fürdővárosi egyesület folytatja utánpótlás-nevelő munkáját, az edzők, Winkler Andor szakosztályvezető vezetésével, hetente több alkalommal tartanak edzéseket. Az oktatásra a +36-30/361-3692-es telefonszámon lehet jelentkezni, az edzéseket a 48-as utca 11. szám alatti vívóteremben tartják.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)