Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Tizedik alkalommal rendeztek ifjúsági konferenciát Gyulán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.MAGAZIN • 2019. november 18. 15:00
Tizedik alkalommal rendeztek ifjúsági konferenciát Gyulán
Előadások és workshopok várták a diákokat

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter 

Tizedik alkalommal rendeztek ifjúsági konferenciát november 18-án Gyulán, az Erkel Ferenc Művelődési Központban. A diákokat workshopokkal és előadásokkal várták.

Szabó Enikő, a Mi egy Másért Közhasznú Egyesület szakmai vezetője köszöntötte a jelenlévőket. A szakember lapunknak kiemelte: egyesületük 2009-ben indította útjára az eseményt azzal a céllal, hogy feldolgozzák a fiatalok számára fontos témákat. 

– A városi diákönkormányzat gyűjti össze a témákat, ahhoz szerzünk mi szakértő előadókat. Idén három díjat is kiosztunk a konferencián, elismerjük a legjobb helyi ifjúsági szakembert, emellett egy ifjúsági és egy civil díjat is átadunk – részletezte. 

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter 

A rendezvényen előadás hangzott el az ENSZ gyermekjogi egyezményéről, majd Ament Balázs, az Erzsébet Ifjúsági Alap módszertani és monitoring alprojektvezetője beszélt az önkéntesség hatásairól, és bemutatta az ifjúsági szolgáltatási térképet.

A helyszínen workshopokkal és szakmai programokkal, többek között jövőtervező műhellyel várták a fiatalokat, akik a gyermekjogokról és az online térben való hiteles megjelenésről is megtudhatták a legfontosabbakat. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)