Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Újabb csatlakozó társult a DK vezette ellenzéki összefogáshoz

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MPJHÍREK • 2019. augusztus 29. 17:51
Újabb csatlakozó társult a DK vezette ellenzéki összefogáshoz
Jelentős támogatással bíró politikai visszatérők is lehetnek a baloldalon

Lapunk információja szerint tovább szélesedik a baloldali ellenzéki összefogás Gyulán. Az új belépő a Magyar Szolidaritás Mozgalom. A gyulai Kossuth-körrel szakító DK és MSZP a Szolidaritás mellett maga mellé állította a Liberális Pártot és a Párbeszéd Magyarországot. A Momentum Mozgalom részvétele továbbra is kérdéses a gyulai baloldali összefogásban.

Úgy tudjuk, hogy a DK vezette ellenzéki összefogás tegnap esti megbeszélésén szinte véglegesítette képviselőjelöltjeit. A hivatalos bejelentéssel azonban hétfőig várnak. Meg nem erősített információink szerint meglepetésnevek, korábban közismert, jelentős támogatással bíró politikai visszatérők is lehetnek a baloldali ellenzék soraiban.

A DK, mivel az európai parlamenti választáson jól szerepelt Gyulán és a megyében is, nyilván mindent bele ad ebbe a kampányba, hiszen nem mindegy neki, hogy hány helyet tud megszerezni a fürdővárosi képviselő-testületben, illetve a megyegyűlésben. Nem fogunk meglepődni tehát azon, ha a párt gyulai kampányába a baloldalon nagy népszerűségnek örvendő Dobrev Klára is belép.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)