Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Leel-Őssy Gábor: reális eredmény született az önkormányzati választásokon

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2019. október 14. 14:00
Leel-Őssy Gábor: reális eredmény született az önkormányzati választásokon
A Demokratikus Koalíció képviselője szeretné hangsúlyossá tenni a zöldpolitkát Gyulán

Leel-Őssy Gábor

 

Reális eredmény született az önkormányzati választásokon – fogalmazott Leel-Őssy Gábor, aki a Demokratikus Koalíció színeiben indult a polgármesteri címért, illetve önkormányzati képviselői helyért. A gyulai grémiumba végül kompenzációs listáról került be.

Leel-Őssy Gábor gratulált a mandátumot szerzett képviselőknek, valamint Görgényi Ernő polgármesternek a győzelemhez. Elmondta, bízik benne, hogy mindenki a legjobb tudása szerint fogja szolgálni Gyula városát.

Mint kifejtette, összességében reális eredmény született, de látszik, hogy Gyula nem Budapest. Kiemelte: azon lesznek, hogy a város érdekeit szolgálva köszönjék meg a meghatalmazást, amelyet a választóktól kaptak.

Hozzátette: képviselőként szeretné elterjeszteni a fürdőváros mindennapjaiban azt a zöldpolitikát, amelyet a programjukban is megfogalmaztak. Szeretnék, ha minél több gyulai magáévá tudná tenni ezeket a nézeteket.

Leel-Őssy Gábor elmondta azt is, hogy a mindenkori képviselő-testület dolga, hogy a fennálló problémákra keressen megoldást, ehhez szeretne hozzájárulni ő is és a pártja is. Hangsúlyozta: abban bízik, hogy mindenki ugyanebben érdekelt.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)