Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Megtartotta éves taggyűlését az Arad–Gyula Kapcsolataiért Egyesület

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.HÍREK • 2019. április 11. 13:00
Megtartotta éves taggyűlését az Arad–Gyula Kapcsolataiért Egyesület
A szervezet jövő éve a pályázatokról szól

Programokkal színesítette szokásos éves taggyűlését az Arad–Gyula Kapcsolataiért Egyesület. Az április 10-én megtartott eseményen a gyulaiak elsőként a helyi román püspökség épületét tekintették meg Siluan Manuila püspök vezetésével, majd a közeli szoborparkban tartottak koszorúzást.

 

Fotó: Arad–Gyula Kapcsolataiért Egyesület

Szalai György, az egyesület elnöke lapunknak elmondta: a tagokkal a helyi román múzeumot is meglátogatták, majd Salacz Gyula emléktábláját is megkoszorúzták a hivatalos program előtt.

A taggyűlés a Várkonyi étteremben tartották, ahol az éves beszámoló után az elmúlt év eseményeit és a jövő évi terveket vették számba. 
 
– Tavaly működési és szakmai pályázatokat is elnyertünk, ezekről is szó volt. A román gimnáziumban amatőr festők kiállítását támogattuk, emellett lehetőséget biztosítottunk az aradi RMDSZ női tagozatának a karácsonyi vásáron való bemutatkozásra – ismertette Szalai György a tavalyi év legjelentősebb programjait. Kiemelte: több meghívásnak is eleget tettek az elmúlt évben, a programokon a várost és a helyi termékeket is igyekeztek népszerűsíteni.
 
A jövő év terveivel kapcsolatban a pályázati lehetőségek felkutatását hangsúlyozta az egyesület elnöke. Hozzátette, hogy ezek segítségével tudnak kezdeményezéseket támogatni és eseményeket szervezni az elkövetkezendő időszakban.
 
 

 

Fotó: Arad–Gyula Kapcsolataiért Egyesület

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)