Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Ismét MagyarBrands-díjas a gyulai székhelyű Deka Union Kft.

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2019. április 04. 09:45
Ismét MagyarBrands-díjas a gyulai székhelyű Deka Union Kft.
A céget ötödik alkalommal ismerték el

A díjat Dékány Ferenc, a Deka Union Kft. tulajdonosa vette át 

Fotó: MagyarBrands

Idén ötödik alkalommal ismerték el MagyarBrands-díjjal a gyulai székhelyű Deka Union Kft. Címeres termékcsaládját – tájékoztatta lapunkat Dékány Attila ügyvezető.

A MagyarBrands szakértői bizottsága 2018-ban kilencedik alkalommal rangsorolta a hazai márkákat. A kiválasztás számszerűsíthető kritériumok alapján történt, de az értékelésnél egy önkéntes, független szakértőkből álló zsűri véleményét is figyelembe vették.

Dékány Attila lapunknak kiemelte: csaknem tíz éve működő cégük tavaly a termelést és a forgalmat tekintve is jelentősen meghaladta a 2017-ben kitűzött célokat. Elmondta: 2018-ban négy új, hagyományos eljárással készült, e-szám-mentes árujuk került a piacra csemege és csípős változatban. Hozzátette: a Címeres termékcsalád valamennyi terméke laktóz-, glutén- és szójamentes.

 

 

Fotó: MagyarBrands

Az ügyvezető aláhúzta: 2019-ben tovább folytatják a termékfejlesztést, idén nyárra várhatóan több új grilltermékük kerül a boltokba.

Dékány Ferenc, a Deka Union Kft. tulajdonosa lapunknak úgy fogalmazott: az újabb MagyarBrands-díj elnyerése egyszerre jelent számukra erkölcsi és üzleti értéket.

– Nagy örömmel tölt el, hogy Címeres termékcsaládunk egyre nagyobb népszerűségnek örvend a helyiek körében, ugyanakkor országos ismertsége és kedveltsége is folyamatosan nő – fejtette ki. Hozzáfűzte: abban bíznak, hogy az újabb elismerés révén tovább erősödhet termékeik pozitív megítélése.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)