Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A Gyulahús Kft. és a turisztikai szolgáltatók új programokkal készülnek a nyárra

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. MAGAZIN • 2019. január 30. 08:20
A Gyulahús Kft. és a turisztikai szolgáltatók új programokkal készülnek a nyárra
A gyulavári kastély és a Viharsarki Sernevelde is különlegességekkel várja a látogatókat

Kolbásztaxi szállította a sajtó képviselőit január 29-én a Gyulahús Kft. márkaboltjába, ahol Lengyel Réka a Wellnes Hotel Gyula, Lengyel Zsolt a Centrum Apartman, Jónás Balázs pedig a Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft. képviseletében vették át a húsipari cég szállásadókat és szolgáltatókat megcélzó játékának legeredményesebb résztvevőit megillető díjait. Az eredményhirdetés után a Gyulahús Kft. és a turisztikai szolgáltatók közötti együttműködésről, valamint a 2019-re tervezett programokról számoltak be a felek a cég székhelyének tárgyalójában.

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Gila Éva marketingmenedzser megköszönte a szállásadóknak a partnerséget a Gyulahús Kft. két éve indult játéka kapcsán, amelynek lényege az volt, hogy a városba érkező vendégek szórólapokat vehettek át a szolgáltatóknál, amelyeket fel kellett mutatniuk, ha a cég márkaboltjában vásároltak. Az a szállásadó, aki a legtöbb vendéget küldte a boltba, ajándékot kapott.

A marketingmenedzser elmondta, hogy a partnerek száma dinamikusan növekedett, arra viszont felhívta a figyelmet, hogy 2017-ben 74, 2018-ban pedig száznál is több alkalommal fordult elő, hogy nem tudták beazonosítani a szolgáltatót, így azok a helyek kimaradtak a játékból.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Hozzátette, hogy szeretnék elérni, hogy minden ideérkező vendég legalább egyszer egyen eredeti Gyulai terméket – legyen az kolbász, felvágott vagy éppen májas –, ehhez pedig elengedhetetlen a szállásadók segítsége.

Az új garantált nyári programokról Jónás Balázs, a Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft. irodavezetője beszélt. Mint mondta, népszerűek voltak tavaly a kolbászos programok a turisták körében, ezért a régi és új rendezvényekbe is szeretnék bevonni a helyieket is.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Megtudtuk, hogy idén szerveznek gyalogos városi túrát – amelynek a városnéző kolbászolás nevet adták –, valamint három új járata is lesz a kolbásztaxinak: egy múltidéző, egy gasztrokulturális, valamint egy tradíciótól az innovációig elnevezésű. Utóbbi kettőbe kapcsolódik be a gyulavári kastély, valamint a Viharsarki Sernevelde.

Jónás Balázs hozzátette, hogy a múlt nyáron folyamatos túljelentkezések voltak a programjaikra, így idén többször fogják útnak indítani a kolbásztaxit.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

A gyulavári kastély és az Alakor biosör gyártója 2018-ban csatlakozott a városnéző programokhoz – erről Csicsely Attila értékesítési igazgató beszélt. A vendégek megtekinthették a kastélyt, korabeli ruhákat próbálhattak és sörkóstoláson vehettek részt. Kiemelte, hogy idén szeretnék kibővíteni a szolgáltatásaikat, többek között tavasszal megnyitják a sörfőzdét a turisták előtt, ahol különlegességeket kóstolhatnak a betérők.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

A Viharsarki Sernevelede is csatlakozik a kolbásztaxi által nyújtott élményekhez – mondta Deák Katalin marketingvezető. A csütörtökönként induló járat a Gyulahús Kft. márkaboltjától egészen a sörfőzdéig szállítja majd a vendégeket, ahol megtekinthetik a látványfőzdét, valamint kóstolókkal is szolgálnak.

Hangsúlyozta: tavasztól számos új programmal készülnek a turisták és helyiek számára, így a gyermekeknek kialakítanak egy játszóteret, lesznek élő zenés esték, grillterasz, valamint sörklub is, amelynek keretében hamarosan egy új sört is bemutatnak a sörfőzde munkatársai.

GYULAI HÍRLAP • 2019. január 29. 18:02
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)