Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Újra segített az SOS Gyermekfalu lakóinak Andor bohóc és a gyulai futónagykövet

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.MAGAZIN • 2017. november 26. 11:00
Újra segített az SOS Gyermekfalu lakóinak Andor bohóc és a gyulai futónagykövet
Idén lista alapján gyűjtötték az adományokat a segítők

Hurguly-Szabó György és Csíkos Dániel, a BSI gyulai futónagykövete november 25-én már második alkalommal juttattak el adományokat az Orosházi SOS Gyermekfalu kis lakói részére. Ahogy tavaly, ebben az évben is futva és tekerve vágtak neki a Gyula-Orosháza útvonalnak, és természetesen idén is csatlakozott hozzájuk néhány kitartó sportoló is.

____Eredeti-alap2.jpg

Hurguly-Szabó György és Csíkos Dániel újra telepakolták autójukat

Fotó: Gyulai Hírlap – 

– A cél, hogy az ott lakó gyermekek részére tartós élelmiszereket,  játékokat és olyan eszközöket gyűjtsünk, amik  a mindennapi élethez szükségesek – hangsúlyozta Csíkos Dániel.

Hurguly-Szabó György lapunknak elmondta: az adományok összegyűjtése már hetekkel korábban megkezdődött, és az indulás reggeléig tartott.

– Tavaly kiderült, hogy egy-egy ilyen akció  rengeteget ad a gyerkőcöknek, és azt hiszem, feléjük is példát tudunk mutatni a segítséggel – emelte ki Hurguly-Szabó György.

– A tavalyi évhez képest annyi változás van, hogy  arra kértem az ottani vezetőséget, hogy  írjanak össze egy kívánságlistát, ami meg is történt. Ez nekünk is jól jött, hiszen így biztosan olyasmit adunk majd a kicsiknek, ami igazán hasznos.  Örömmel mondhatom, hogy majdnem a listán felsorolt össze tárgyat összegyűjtöttük, ami nagy kihívás volt, de hála az önzetlen segítőknek, végül sikerült – fogalmazta meg a jótékonysági esemény ötletgazdája.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)