Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Futással kezdték az évet a Gyulai Kengyelfutók

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2020. január 02. 10:00
Futással kezdték az évet a Gyulai Kengyelfutók
Közel harmincan vágtak neki az újévi távnak

közös futással indították az évet a futás gyulai szerelmesei

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Idén is megrendezte újévi futóeseményét a Gyulai Kengyelfutók csapata január 1-jén. A közösségépítő megmozdulás résztvevői a 2020-as számot „rajzolták” a térképbe.

A Gyulai Hírlapnak Csíkos Dániel főszervező elmondta, a bejgliégető futás után az újév első napján sem maradhattak közös program nélkül a futás szerelmesei. Az évköszöntő rendezvény egyfajta bulifutás volt, ezért a tempót kényelmesen futhatóra állította be a gyulai futónagykövet.

Az esemény résztvevői a főiskola elől rajtoltak el, hogy közösen teljesítsék a 11,5 kilométeres távot, a fürdővárosi baráti társaság a 2020-as évszámot „rajzolta” bele a térképbe. A közel harminc fős csoport kiváló hangulatban vágott neki az évköszöntő közös programnak.

– Mivel is kezdődhetne az újév, hát persze hogy egy közös futással. Sikerekben és kilométerekben gazdag újévet kívánok mindenkinek – üzente a futás szerelmeseinek Csíkos Dániel.

A Gyulai Kengyelfutók január 25-én ismét megrendezik a Yours Truly elnevezésű futóeseményt, ahol bárki legyőzhette majd önmagát a gyulai futónagykövet segítségével.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)