Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Ismét elrajtol a becsületbeli futónap

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2020. január 24. 09:35
Ismét elrajtol a becsületbeli futónap
Bárki csatlakozhat a Yours Truly mezőnyéhez január 25-én

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Ismét megrendezik a Yours Truly elnevezésű futóeseményt január 25-én. A finn kezdeményezésre életre hívott sportnapon bárki legyőzheti önmagát a gyulai futónagykövet segítségével.

A világszintű megmozdulás gyulai mezőnye ismét Csíkos Dániel vezetésével feszegetheti majd saját határait. A vállalkozó kedvűek a Vigadótól elrajtolva talpalhatják végig a négy táv valamelyikét. A futók 5, 10, 25 és 50 kilométeres etap közül választhatnak.

Az Erkel Ferenc Nonprofit Kft., a Gyulasport Nonprofit Kft., az Összefogás a Sérült Gyermekekért Közhasznú Egyesület és a Gyulakonyha Nonprofit Kft. támogatásával megvalósuló kihívás 9 órakor startol el, az 50 km lefutására hatórás szintidőt szabtak meg a szervezők. A közösségi futórendezvény főtámogatója a Clean-Way Kft. lesz.

– A te dolgod csak annyi, hogy eljössz, és feszegeted a határaid, fuss annyit, amennyit még soha! – összegezte a rendezvény lényegét Csíkos Dániel, a helyi rendezvény szervezője.

A részvétel ingyenes, minden rajthoz álló éremmel és oklevéllel gazdagodhat, a táv teljesítése pedig a nemzetközi rendszerbe is bekerül.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)