Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Visszalépett Megyeri György Roland

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.HÍREK • 2017. május 18. 17:30
Visszalépett Megyeri György Roland
A fiatal politikus arra kéri támogatóit, Bagi Csillára adják le voksaikat

Még egy hónapja sincs annak, hogy Megyeri György Roland képviselőjelöltként mutatkozott be Gyula 8-as számú választókerületében. A független indulót akkor az MSZP és az Együtt gyulai szervezete is támogatásáról biztosította, ám május 18-án újabb bejelentés következett. A Pomutz György téren megtartott sajtóeseményen kiderült: Megyeri György Roland visszalép, nem indul a városrész képviselői posztjáért.

Képünkön (balról jobbra): Megyeri György Roland, dr. Tóth Bertalan, Vargáné Balázs Magdolna és Bod Tamás

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter 

A helyszínen Vargáné Balázs Magdolna, az MSZP helyi szervezetének elnöke köszöntötte a megjelenteket, majd  dr. Tóth Bertalan szocialista országgyűlési képviselő kért szót, aki hangsúlyozta: változásra van szükség az országban.

– Igazságtalanság van az országban, az adórendszerben, a munka világában, az oktatásban és az egészségügyben. A változás több fronton megkezdődött. A magasabb jövedelműek vállaljanak többet, a kisebb keresetűek pedig keressenek többet – mondta a politikus, majd hozzátette: Gyulán is szükségszerű a változás, amelyhez az összefogás is elengedhetetlen.         

Megyeri György Roland kiemelte: az együttműködést ő maga is fontosnak tartja, ennek érdekében visszalép a jelöltségtől. Kiemelte, hogy minden támogatóját arra kéri, a Gyulai Városbarátok Körének jelöltjét, Bagi Csillát támogassák szavazataikkal. 

Bod Tamás, az Együtt gyulai választókerületi elnöke hangsúlyozta: az országban mindenhol szükségszerű az összefogás és az együttműködés, valamint azoknak a jelölteknek a támogatása, akiknek esélye van a Fidesz jelöltjével szemben.  

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)