Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Több mint 70 városban mutatja be politikusait az Együtt

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2017. május 05. 21:05
Több mint 70 városban mutatja be politikusait az Együtt
A körút gyulai állomásán Berkecz Balázs és Bod Tamás tartottak sajtótájékoztatót

Gyulai állomására érkezett az Együtt – A cselekvő ellenzék elnevezésű országjáró körút, amely során a politikai párt több mint 70 városban mutatja be legaktívabb politikusait. Az utcai kitelepülések és kiadványok célja, hogy megmutassa azokat az ügyeket és célokat, amelyek mellett a párt kiállt, és eredményt is fel tud mutatni. Május 5-én Berkecz Balázs, az Együtt alelnöke és Bod Tamás, a párt gyulai választókerületi elnöke tartottak sajtótájékoztatót a témában.

Képünkön (balról jobbra): berkecz balázs és bod tamás

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

– A rendezvény keretén belül egy újságot adunk át mindenkinek, aki velünk találkozik, amelyben bemutatjuk azt a negyven arcát az Együttnek, akik a legtöbbet tették a korrupció és egyéb dolgok ellen – fogalmazott Berkecz Balázs. – Az egyik fontos szereplő Bod Tamás, aki Békés megyében, de országosan is sokat tett azért, hogy Simonka György és más fideszes szereplők ne tehessék meg azt újra, amit már megtettek. Mondhatnám ugyanígy Molnár Tibort, aki keszthelyi és fonyódi ügyekben ért el hasonló sikereket, vagy éppen Baranyi Krisztinát.

Az alelnök kifejtette, hogy az újságban és az online felületeken ezeket a politikusokat és az érdemeiket szeretnék bemutatni. Szerinte az Együtt az egyik – sok helyen az egyetlen – olyan párt, amely félelem nélkül és érdemben mer szembeszállni a helyi fideszes kiskirályokkal, de ugyanúgy szembe mernek szállni akár Orbán Viktorral vagy Lázár Jánossal. Mint mondta, az ilyen bátor kiállás nélkül nem lehet 2018-ban kormányváltás, ennek a kampányát kezdték meg ezzel a rendezvénysorozattal. Hozzátette azt is, hogy június 3-án, Budapesten bemutatják mind a 130 képviselőjelöltjét a pártnak.

Bod Tamás kiemelte, hogy ő Simonka Györgyre szeretné kihegyezni a saját munkáját. 2016 novemberében tett feljelentést a fideszes politikus ellen, amelyre a Központi Nyomozó Főügyészség azt válaszolta, hogy már folyik vizsgálat Simonka ügyeivel kapcsolatban. A legújabb fejlemények szerint már tizenegy munkatársát és hozzátartozóját kihallgatták a Fidesz országgyűlési képviselőjének, hármat közülük előzetes letartóztatásba helyeztek.

– Még akár az is előfordulhat, hogy időközi választásokat kell kiírni Békés megyében a 2018-as tavaszi választások előtt. Ez nagyon érdekes helyzet volna, mert egy fokmérő lenne arra nézvést, hogy az országgyűlési választások előtt hogy áll az ellenzék, és milyen az emberek közhangulata – zárta a sajtótájékoztatót Bod Tamás.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)