Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Az országos televízióban mutatkozik be a gyulai Fülemüle zenekar

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.KULTÚRA • 2017. január 14. 11:30
Az országos televízióban mutatkozik be a gyulai Fülemüle zenekar
Az együttes saját szerzeményét adja elő a délutáni műsorban
Az Antovszki Tamás nevével fémjelzett Fülemüle zenekar már hosszú ideje boldogítja elsősorban gyermekekből álló közönségét a fürdővárosban és az ország minden pontján. Ezúttal nem mindennapi lehetőséget kapott a helyi a csapat: vasárnap a Család Barát című műsor vendégeiként zenélhetnek egy országos csatornán.
____Eredeti-antovszki_1.jpg

A Fülemüle zenekar az MTVA stúdiójában 

Forrás: Facebook

A csapat vezetője és megálmodója lapunknak elárulta: őket is meglepte a meghívás, de az egész csapat nagy örömmel fogadta azt.

– A műsor főszerkesztője hívott telefonon azzal, hogy lenne-e kedvünk a műsorukban szerepelni a zenekarunkkal. A Hóemberke című dalunkat kellett eljátszanunk, mivel az nagyon megtetszett a műsor első emberének. Emellett egy rövid beszélgetésre is meghívtak a műsor végén. Természetesen örültünk a lehetőségnek, és egyből igent mondtunk rá – részletezte Antovszki Tamás.

Mint megtudtuk, az összeszokott csapat tagjai – Antovszki Tamás, Pipó Tamás, Szabó Bence és Arany Attila – külön próbáltak az eseményre, és a megszokottnál is nagyobb izgalommal indultak a televíziós fellépésre. A dal szerzői: Antovszki Tamás és Párzsa Nikoletta külön örömmel nyugtázták, hogy saját szerzeményüket választotta a stáb a repertoárjukat alkotó számos zenei feldolgozás mellett.

A gyulai csapat január 15-én, vasárnap a Duna Tv Család Barát műsorában reggel fél 8 és 9 óra között lesz látható.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)