Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Az Antovszki Band zenélt a Rondella színpadán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. KULTÚRA • 2016. június 24. 13:30
Az Antovszki Band zenélt a Rondella színpadán
Jól ismert slágerek csendültek fel a gyulai vár tövében
____Eredeti-GYHRCSD_003.JPG

Az Antovszki Band a Rondella terasz színpadán 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Kánikula, hideg italok és az Antovszki Band zenekar: minden adott volt június 23-án egy élvezetes estéhez. A gyulai bandát talán senkinek nem kell bemutatni. 2008-ban alakultak, a repertoárjukban nem találunk olyan műfajt, amelyet ne játszanának a tőlük megszokott profizmussal.

2011 óta már tribute-koncerteket is vállalnak, olyan világsztárokat és meghatározó együtteseket a helyszínre varázsolva, mint Carlos Santana, Bryan Adams vagy a Beatles. Trióban kezdték dob, basszusgitár, gitár-ének felállásban, de a tribute-előadásokhoz egy billentyűs és egy ritmusgitáros is csatlakozik hozzájuk.

A csütörtök esti koncertet a Wellhello Apu vedd meg című dalával kezdték, egyfajta beállásként. Az eredeti trió ezúttal is a színpadon volt, kezdve Antovszki Tamással (gitár-ének), aki mellett ott volt Pipó Tamás (dob-vokál-ének) és Skorka Zoltán (basszusgitár). A billentyűs szerepét ezúttal Szabó Bence töltötte be.

A színpad előtt folyamatosan gyűltek az emberek, sokan már az első számok alatt táncolni kezdtek, a Rondella terasz asztalaitól is sokan figyelték és hallgatták a zenekar játékát. A jó hangulat garantált volt, olyan slágereket hallhattunk, mint az Embertelen dal az LGT-től, a Jailhouse Rock Elvis Presley-től, de bulizhattunk Republicra és Stingre is.

 

____Eredeti-GYHRCSD_008.JPG

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)