Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Színes este volt: részeg sofőr, kábítószer, megtalált lány

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2017. január 14. 11:36
Színes este volt: részeg sofőr, kábítószer, megtalált lány
Rendőrségi hírek Békés megyéből
Körözés alapján, valamint kábítószer-birtoklás és ittas járművezetés gyanúja miatt történtek rendőri intézkedések január 13-án és 14-én Békés megyében.
A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság január 13-án őrizetbe vett egy kevermesi férfit. A 34 éves F. A. körözését a Budapesti XVIII. és XIX. Kerületi Bíróság rendelte el.

Az Orosházi Rendőrkapitányság egyik körzeti megbízottja január 13-án Békéssámsonban megtalált egy 15 éves lányt, akit a Békéscsabai Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresett. A fiatalt a rendőrök biztonságba helyezték, egy lakásotthonba vitték.

Kábítószergyanús növényi törmeléket találtak a rendőrök egy férfinál január 13-án Békéscsabán. A férfi késő este autójával a Körte soron ment, amikor leállították és igazoltatták. A kábítószergyorsteszt eredménye szerint a 20 éves békéscsabai férfi fogyasztott kábítószert. A nála talált anyagot a rendőrök lefoglalták és kábítószer-birtoklása vétség miatt a Békéscsabai Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított ellene.

Ittas járművezetés gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök egy férfit január 14-én 0 óra 30 perc körül Békéscsabán, a Bartók Béla útról. Személygépkocsit vezetett, és az igazoltatásakor a helyszínen, valamint a rendőrkapitányságon végzett légalkohol méréseknek is pozitív lett az eredménye. A rendőrök elvették a férfi vezetői engedélyét, illetve büntető feljelentést tettek ellene.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)