Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Csöpp kis emberkék

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Pénzes SándorMAGAZIN • 2017. január 09. 18:15
Csöpp kis emberkék
Koraszülött babákat fotózott Pénzes Sándor
Csöpp kis emberkék picurka ujjai, csendes, álomra hajtott fejecskéjük. Minden pillanatukat gondosan figyelik orvosaik, ápolóik. Láthattam őket néhány másodpercre. A világ egyik legnagyobb csodája tárult elém.
____Eredeti-K_5_6593.jpg

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Pénzes Sándor 

Az egyikőjük épp álmodott. Egészen biztos vagyok benne. Picur szemöldökét felhúzta, egy pillanatra kinyílt a szeme, nyújtózott egyet, majd homlokán a babaráncocskák gyorsan kisimultak, és újra álomra szenderült. Talán valamin csodálkozhatott, talán az édesanyjára gondolt, róla szőtte pici babaálmait. Hamarabb jött világra, koraszülött babácska.

 

____Eredeti-K_5_6590.jpg

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Pénzes Sándor 

Egyre többen vannak Gyulán és távol a várostól olyan emberek, akik támogatnak egy helyi kezdeményezést. Tőlünk sajnos csak messze van koraszülött-mentőautó, ezért a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány célul tűzte ki, hogy összegyűjt annyi pénzt, amennyiből vásárolhatnak egyet. Ehhez nagyon nagy összegre van szükség, de egyre komolyabb az összefogás. Sokan csatlakoznak a gyűjtéshez, egyre több ember gondolja úgy, hogy részt szeretne vállalni munkájával, adományával a vásárlás költségeiből.

 

____Eredeti-K_5_6594.jpg

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Pénzes Sándor 

Aki csatlakozni szeretne, és adománnyal segítené az alapítványt, hogy hozzájárulhasson a mentőautó vásárlásának költségeihez, az alábbi számlaszámra utalhat pénzt: 54000131-11035374.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)