Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Újabb adomány érkezett a koraszülött-mentőautóra

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.HÍREK • 2016. december 20. 10:00
Újabb adomány érkezett a koraszülött-mentőautóra
A Dürer Nyomda negyedmillió forinttal támogatta a gyűjtést
Újabb negyedmillió forinttal gazdagodott a dr. Abdulrahman Abdulrab Mohamed által kezdeményezett Békés megyei jótékonysági kampány kasszája. A koraszülött-mentőautóra gyűjtőket ezúttal a gyulai Dürer Nyomda támogatta, és a jelképes felajánlást annak vezetője, Fekete Viktor adta át az ötletgazdának.
____Eredeti-alap__1_.jpg

 Dr. Abdulrahman Abdulrab Mohamed és Fekete Viktor

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter 

A december 20-án a nyomda épületében találkozott a doktor és a támogatók képviselője. Fekete Viktor lapunknak kiemelte: adni számukra is nagyon jó érzés, legfőképpen akkor, ha a helyieket segíti majd hozzájárulásuk.

Dr. Abdulrahman Abdulrab Mohamed köszönetét fejezte ki a gyulai nyomda kollektívájának, és elárulta, a gyűjtés jelen pillanatban mintegy 10 millió forintnál jár.

– Elsődleges célunk a mentőautó megvásárlása, ami nagyjából 25 millió forint lesz, és nagyjából ugyanennyibe kerül majd hozzá a felszerelés, amit a későbbiekben befolyó adományokból szeretnénk megvásárolni – részletezte terveiket a gyulai doktor.

A gyermekorvos hozzátette: nagyon nagylelkűek a helyiek, nemsokára egy több mint másfél milliós adományt vesznek majd át, és már többen jelezték, hogy a jövőben támogatják majd a hasznos, gyermekmentő kezdeményezést. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)