Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Együtt: Békés megye szégyene a fideszes politikusok veszekedése

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2016. december 14. 13:30
Együtt: Békés megye szégyene a fideszes politikusok veszekedése
„Simonka György már nem tagad”
„Az Együtt felszólítja a Békés megyét politikai háborúra használó fideszes hadviselő feleket – Simonka György dél-békési országgyűlési képviselőt és a gyulai városvezetést –, hogy hagyják abba az értelmetlen és korrupt küzdelmet az amúgy is csak ellopni kívánt költségvetési források felett, és foglalkozzanak inkább a Békés megyei polgárok mindennapi gondjaival” – írta december 14-i közleményében Szigetvári Viktor, az Együtt elnöke és Bod Tamás, az Együtt gyulai elnöke. Az alábbiakban teljes terjedelmében, változtatás nélkül közöljük az Együtt közleményét.
____Eredeti-egyutt.jpg

 

 

„Együtt: Békés megye szégyene a fideszes politikusok veszekedése

Simonka György már nem tagad

 

Az Együtt felszólítja a Békés megyét politikai háborúra használó fideszes hadviselő feleket – Simonka György dél-békési országgyűlési képviselőt és a gyulai városvezetést –, hogy hagyják abba az értelmetlen és korrupt küzdelmet az amúgy is csak ellopni kívánt költségvetési források felett, és foglalkozzanak inkább a Békés megyei polgárok mindennapi gondjaival. Tegyenek a munkanélküliség csökkentése, az alacsony helyi bérek emelése és a közalkalmazottak méltóbb megbecsülése érdekében! Dr. Kovács József országgyűlési képviselő hallgatása pedig egyre kínosabb, úgy tűnik, csak asszisztál a botrányhoz.

Az index.hu mai cikke szerint Simonka György fideszes országgyűlési képviselő elismerte, hogy stábja állította össze az Együtt által a hétvégén nyilvánosságra hozott, a Facebookra kerülő posztokkal kapcsolatban iránymutatást adó hírlevelet, és már az ellene folyó nyomozások határozott cáfolatával is felhagyott. 

Az Együtt felszólítja a Békés megyét képviselő parlamenti képviselőket, hogy tekintsék elsődleges feladatuknak Békés megye fokozatos lecsúszásának lassítását, majd megállítását. Tény ugyanis, hogy a Viharsarok a megyék összevetésében a rendszerváltáskor a középmezőny alján, ma viszont Nógráddal és Borsod-Abaúj-Zemplén megyével közösen az utolsók között van. Megdöbbentő Békés megye népességének elképesztő csökkenése az elmúlt 25 évben, ezzel együtt a fiatalok elvándorlása – szoros összefüggésben a munkahelyek hiányával és azzal, hogy országos összevetésben az átlagbér itt a legalacsonyabb. 

Elképesztő és megengedhetetlen, hogy az ország, Békés megye és városaink irányítására megválasztott fideszes politikusok példátlan szégyenbe hozzák az Magyarország nyilvánossága előtt megyénket. Immár hosszú napok óta arról beszél az ország, hogy a Békés megyei fideszes elit, hogyan harcol egymás ellen, miközben csak a korrupt maffiavilágukban kellene végre rendet rakni. Ugyanakkor pedig Dr. Kovács József országgyűlési képviselő hallgatása egyre kínosabb, úgy tűnik, csak asszisztál a botrányhoz.

Az Együtt – a Korszakváltók Pártja azért küzd, hogy ez a maffiavilág megszűnjön, s hogy egy normális, élhető országban éljünk, ahol minden törekvő ember, függetlenül a politikától, előre tud lépni.

 

Budapest-Gyula, 2016. december 14.

 

Szigetvári Viktor, az Együtt elnöke

Bod Tamás, az Együtt gyulai elnöke”

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)