Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Ünnepi műsorral lepték meg a szépkorúakat a Kálvin utcai idősklubban

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. MAGAZIN • 2016. december 14. 15:00
Ünnepi műsorral lepték meg a szépkorúakat a Kálvin utcai idősklubban
Az idősek beszélgetéssel egybekötött bejglikóstolással hangolódhattak a karácsonyra
Karácsonyi ünnepséget tartottak a Gyulai Kistérség Egységes Szociális és Gyermekjóléti Intézményének 5. Sz. Idősek Klubjában december 14-én. Az ünnepséget megtisztelte jelenlétével Kónya István, Gyula város alpolgármestere és Kiss Szabolcs, a Gyulai Kistérség Egységes Szociális és Gyermekjóléti Intézményének vezetője.
P1130093.JPG

Ünnepvárás a Kálvin utcai Idősek Klubjában 

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Pallag Istvánné tagintézmény-vezető bevezető szavai után – amelyben többek között köszönetet mondott Gyula város önkormányzatának a tagintézmény felújításáért – Kónya István, Gyula város alpolgármestere vette át a szót.

Az alpolgármester beszédének elején felolvasta azt a Márai Sándor-verset, amelyet ünnepi gondolatként választottak az önkormányzat vezetői: „Karácsonykor az ember mindig hisz egy kissé a csodában, nemcsak te és én, hanem az egész világ, az emberiség, amint mondják, hiszen ezért van az ünnep, mert nem lehet a csoda nélkül élni.” Az ünnepi köszöntő után az alpolgármester átadta az időseknek az önkormányzat ajándékát.

Ezután Kiss Szabolcs köszöntötte az időseket, és egy Hamvas Béla-idézettel kívánt számukra áldott, békés karácsonyi ünnepeket: „A boldogságot csak az bírja el, aki elosztja. A fény csak abban válik áldássá, aki másnak is ad belőle.”

A következő percekben a Hajnalcsillag Református Óvoda gyermekei adtak ünnepi műsort a szépkorúaknak, a végén pedig apró ajándékkal lepték meg az idősklub tagjait. Az ovisok karácsonyváró műsora után a jelenlévők beszélgetéssel egybekötött bejglikóstolással hangolódhattak az elkövetkező napokra.

– Nagy izgalommal készültünk erre a jeles alkalomra. Bejglisütéssel, ünnepi műsorral és ajándékokkal készültünk az idősek számára. Ki szeretném emelni az óvodások szívet melengető előadását – fogalmazott lapunknak Pallag Istvánné.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)