Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Súlytalan politikusok hecckampánya, avagy hogyan hangoljak gyerekeket politikai céljaim érdekében

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • M-P. J.HÍREK • 2016. április 20. 11:39
Súlytalan politikusok hecckampánya, avagy hogyan hangoljak gyerekeket politikai céljaim érdekében
Békés megye négy szem balos politikusa az egyik gyulai iskolában akart kampányolni
Súlytalan politikusok és civil vezetők hecckampánya, avagy hogyan hangoljak gyerekeket politikai céljaim érdekében. Egy mondatban így foglalható össze a Bod Tamás (Együtt, MSZP) részvételével lezajlott „valami”, amit sajtónyilvános eseménynek hirdettek meg a szervezők.
____Eredeti-DSCN8840.JPG

Talán a fotózás jobban menne bod tamásnak, a politikához nem sok érzéke van

Fotó: Gyulai Hírlap – M-P. J.

Békés megye négy szem balos politikusa az egyik gyulai iskolában akart kampányolni a kormány oktatáspolitikája ellen. Az iskola vezetősége nemet mondott a hecckampányra.

A szerkesztőségek kedden délután két meghívót is kaptak az eseményre. Az elsőben a Harruckern szakképző iskola sportpályájára szólt az invitáció. Ebben az írták, hogy Hrabovszki-Megay Oktávia, az Ébredj Viharsarok csoport vezetője és Bod Tamás, mint pedagógus és szülő, mond majd beszédet, illetve diákok is felszólalnak, sőt még verseket is ígértek a szervezők. A második meghívóban erről már szó sem volt, hivatkozva arra, hogy „az iskola vezetősége nem engedélyez demonstrációt az intézmény kapuin belül”. Az utóbbi években a villámcsődületet nagyon megkedvelő baloldali politikusok közterületen ígértek 10 órától produkciót a sajtónak.

Megérkezésünkkor Bod Tamás éppen az „egy fecske nem csinál nyarat, de sok igen” magvas üzenetet tartalmazó sárga cetlit igyekezett kiragasztani az iskola kapujára. Hecckampányos társa a „kevesebb leterheltség tanároknak is” üzenet felrögzítésével bíbelődött. A „nem börtönbe járunk” felirat is valahogyan felkerült a kapura, mi pedig mindeközben vártuk a beígért balos flashmobot. Hrabovszki-Megay Oktávia ugyan megpróbálta hangolni a diákokat, még egy csatakiáltás-féle is elhangzott, de ennyi, nem több. A diákokat végül elszólították a kaputól, Bod és társai némán vonultak el a bejárattól. Az iskola parkolójában még elszívtak néhány cigit, eldobtak néhány csikket, beszélgettek valamiről, majd úgy mentek el, ahogy jöttek… 

 

____Eredeti-DSCN8869.JPG

na akkor gondolkodjunk! Egy slukk jöhet, tamás?

Fotó: Gyulai Hírlap – M-P. J.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)