Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Több mint háromszázan vesznek részt a Sérült Fiatalok ll. Megyei Találkozóján

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.HÍREK • 2016. április 18. 17:30
Több mint háromszázan vesznek részt a Sérült Fiatalok ll. Megyei Találkozóján
A gyulai eseményre Békés Megye számos településéről érkeznek érdeklődők
Több mint 300 vendéget várnak az idei Sérült Fiatalok Megyei Találkozójára Gyulán – hangzott el az esemény sajtótájékoztatóján április 18-án. A gyulai Szivárvány Napközi Otthonban Alt Norbert alpolgármester, Papp Zsuzsanna, a Hatodik Érzék a Fogyatékkal Élőkért Egyesület elnöke és Kovács Zoltán, az intézmény vezetője adtak tájékoztatást az április 21-én, csütörtökön megrendezendő eseményről.
____Eredeti-alap.jpg

Képünkön (balról jobbra): Kovács Zoltán, Alt Norbert és Papp Zsuzsanna 

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter 

A délelőtti programon Alt Norbert kiemelte: örvendetes, hogy a megyében a tavaly indult találkozó pozitív fogadtatásra talált, és az önkormányzat azon lesz, hogy a jövőben is megrendezhessék ezt a sérült fiatalok számára nagy jelentőségű eseményt, amin elsősorban szabadidős programokkal várják majd az érdeklődőket.

Papp Zsuzsanna hozzátette: míg az előző évben alig 100-an, idén már mintegy 330-an regisztráltak az eseményre, ahová Okányból, Békésről, Szarvasról és Dévaványáról is érkeznek vendégeik.

Kovács Zoltán a programot ismertette, abból megtudhattuk, hogy az eseményen elsőként dr. Kovács József országgyűlési képviselő, dr. Görgényi Ernő polgármester és Gajda Róbert megyei kormánymegbízott mondanak köszöntőt. Azt követően kosárlabdában, pingpongban és kerekes székes vívásban mérhetik össze tudásukat a résztvevők, majd a Göndöcs-kerti sátorban ebédre várják a megjelenteket.

Mindezek után agilitybemutatót tart a gyulai kutyás ügyességi csapat, majd az arra nevezők számára Ki Mit Tud? verseny indul. A délutáni finálé zenéjét a Pernahajder Campbell együttes szolgáltatja. A szervezők hangsúlyozták: minden érdeklődőt szeretettel várnak a díjmentes eseményre. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)