Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A DK már a 2018-as választásra készül

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • M. B. • HÍREK • 2015. szeptember 28. 18:00
A DK már a 2018-as választásra készül
Gyulán tett látogatást Niedermüller Péter, a DK alelnöke és EP-képviselője
Nem az számít, hogy egy témáról mit beszélnek a híradások vagy az emberek, hanem az a lényeg, hogy a kórházban adottak-e a gyógyítás feltételei, az oktatás működik-e. Mindez a Demokratikus Koalíció sajtótájékoztatóján hangzott el szeptember 28-án a Corso Boutique Hotelben.
____Eredeti-sajt_dk_magyari.jpg

képünkön (balról jobbra): Niedermüller Péter és Leel-Őssy Gábor

Fotó: Gyulai Hírlap – Magyari Barna 

Leel-Őssy Gábor, a Demokratikus Koalíció (DK) Gyulai Választókerületének elnöke köszöntőjében elmondta: a korábban működő Kobak Klub hagyományait a Demokrata Klub vette át, amely keretében több nagyob rendezvény terveznek tartani idén ősszel.

Niedermüller Péter, a Demokratikus Koalíció alelnöke és európai parlamenti képviselője kihangsúlyozta: pártja a kezdetek óta arra törekszik, hogy közvetlen kapcsolatot ápoljon a tagszervezetekkel. A vezetőség meglátogatja a vidéken élőket, hogy a helyi problémákat testközelből megismerjék. A DK a 2018-as választásokra megújítja pártprogramját. Ennek a programnak az elkészítésébe minél szélesebb tömegeket bevonnak, felvállalva a véleményütköztetésekből adódó esetleges feszültségeket is. Nehezíti a párt feladatát, hogy a mai körülmények között a kormány nehezíti az ellenzék, így a Demokratikus Koalíció működését is.

Niedermüller Péter szólt arról is, hogy mivel a kormány „félresiklott” utat választott, az Európai Unióban elvesztette érdekérvényesítő képességét. Ezzel pedig azt kockáztatja, hogy elveszítjük az uniós támogatásokat, márpedig a hazai fejlesztési pénzek 99 százaléka az unióból származik.

A politikus kiemelte: pártja mind Budapesten, mind Brüsszelben a széles tömegekért dolgozik.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)