Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Történelmi kvízjátékot rendez a gyulai Október 23. Alapítvány

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • O. Sz. • HÍREK • 2015. február 23. 10:30
Történelmi kvízjátékot rendez a gyulai Október 23. Alapítvány
A játékban résztvevőknek 14 kérdést kell megválaszolniuk, illetve képet felismerniük
Képünk illusztráció. Fotó: Gyulai Hírlap - Rusznyák Csaba

A kommunizmus áldozatainak emléknapja alkalmából történelmi kvízjátékot rendez a gyulai Október 23. Alapítvány. A játékban való részvétel egyszerű, a www.oktober23alapitvany.hu honlapon a kvíz kitöltése néhány percet vesz igénybe. A játékban résztvevőknek 14 kérdést kell megválaszolniuk, illetve képet felismerniük, kapcsolódva az Október 23. Alapítvány honlapjához és a kommunizmus áldozatainak emléknapjához. A kérdésekre a helyes választ a játékosok a honlapot böngészve megtalálják.

Szavazni március 6-ig lehet. A játék végeredményéről március 10. körül a honlapon és a Gyulai Hírlapban tájékoztatjuk a résztvevőket. A játékban mindenki csak egy alkalommal vehet részt! A kvíz kitöltése után számítógép értékeli az elért teljesítményt, majd a kérdésekre hibátlanul válaszolók között 5000 Ft értékű vásárlási utalványokat sorsolnak ki, amelyekhez a szerencsések postai úton juthatnak hozzá. A játékos program fő védnöke M. Szabó András, Gyula város 1956-os polgármestere.

- A kuratórium nevében minden érdeklődőt valamennyi korosztály szavazatát tisztelettel várjuk! Hasznos ismeretszerzést és jó szórakozást kívánunk! – mondta Bagyinszki Zoltán, az Október 23. Alapítvány kuratóriumának elnöke.

 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)