Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Karácsonyi dallal jelentkezik a gyulai énekes-gitáros, Lobó-Szalóky Lázár és Bodrogközy Rita

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • O. Sz. • KULTÚRA • 2014. december 16. 09:00
Karácsonyi dallal jelentkezik a gyulai énekes-gitáros, Lobó-Szalóky Lázár és Bodrogközy Rita
A Minden rendben című dal országos premiere december 10-én volt a Duna Tv és a Duna World Kívánságkosár műsorában
Fotó: Ritók-Filip Áron

Az év vége felé karácsonyi hangulatú dallal jelentkezik a gyulai Dirty Slippers énekes-gitárosa, Lobó-Szalóky Lázár és Bodrogközy Rita. Az énekesek duettjéből létrejött Minden rendben című szám felkerül mindkettejük hamarosan megjelenő szólólemezére is.

- A dal egy szerelmes, összebújós dal, amely nem tudatosan lett karácsonyi szerzemény. A stúdiómunkálatok során viszont egyértelművé vált számunkra, hogy a zenei alapja hajaz az ünnepi dalokra, ezért raktunk még bele pár ünnepi hangulati elemet is, harangot, csengőt stb., s így alakult ki a karácsonyi hangzásvilág – mondta a Gyulai Hírlapnak Lobó-Szalóky Lázár.

A Dirty Slippers frontembere hozzáfűzte, a hangszeres részeket Felföldi Zsolti billentyűssel komponálták, a szöveget pedig duett partnerével, Bodrogközy Ritával írták.

A Minden rendben című dal országos premiere december 10-én volt a Duna Tv és a Duna World Kívánságkosár műsorában. Azóta játsszák a magyar és határon túli magyar nyelvű rádiók is.

A dalt bárki meghallgathatja, sőt a készülő lemez munkálataiba is betekintést nyerhetnek a youtube.com internetes portálon.

 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)