Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gyulai bemutató koncertjén érzelmesebb húrokat pengetett Lobó-Szalóky Lázár

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Oláh Szabolcs • KULTÚRA • 2014. március 31. 19:00 • Frissítve: 2014. április 04. 19:00
Gyulai bemutató koncertjén érzelmesebb húrokat pengetett Lobó-Szalóky Lázár
A Dirty Slippers frontembere és szólózenekara a Gyulai Kolbász és Sódarmustra színpadján debütált
Lobó-Szalóky Lázár és szólózenekara. Fotó: Gyulai Hírlap - Rusznyák Csaba

Lobó-Szalóky Lázár, a Dirty Slippers frontembere az elmúlt év elején szólólemez készítésébe kezdett. Tavaly a gyulai énekes-gitáros három új dalát ismertette meg rajongóival, most pedig elérkezettnek látta az időt, hogy szólózenekarával is bemutassa szerzeményeit a Gyulai Kolbász és Sódarmustra színpadán. A hallgatóság hamarosan megtudhatta: a pop-rockos hangzásvilágú számok dallamaiban és szövegeiben Lázár személyesebb, érzelmesebb húrokat penget.

Az őt kísérő csapatban kipróbált muzsikusok kaptak hangszert: Bodrogközy Rita énekesnő, Felföldi Zsolt billentyűs, valamint Balázs Zsolt basszusgitáros, akit a Lay Down trióban már nem egy alkalommal láthatott a gyulai közönség. A dobos posztot a Dirty Slippers ütőse, Nagy István foglalta el, de természetesen Lázár „felcsempészte” kilenc éve alakult zenekarának többi tagjait is a színpadra, úgyhogy a húrok tépéséből Nyári Zoltán (gitár) és Csongrádi Imre (basszusgitár) sem maradhatott ki.

Lobó-Szalóky Lázár és együttese legújabb szerzeményével, a Fiatalság, boldogság című pop-rock balladával indította koncertjét, majd két Dirty Slippers szám, az Egy a vége valamint a tavaly bemutatott Minden lány múzsa akar lenni című dal következett. Egyórás koncertjük során még két saját nóta, az Ahol Te vagy és a Felnőttél már, valamint több Dirty Slippers-szerzemény is elhangzott. Ezen kívül Lázár kedvenc slágereiből is gyűjtött egy csokorra valót, hogy a Creedence Clearwater Revival, az Oasis és a Republic együttes dalaival is szórakoztassa gyulai hallgatóságát.

 

Lobó-Szalóky Lázár. Fotó: Gyulai Hírlap - Rusznyák Csaba
GYULAI HÍRLAP • 2014. március 31. 19:00
A Dirty Slippers frontembere és szólózenekara a Gyulai Kolbász és Sódarmustra színpadján debütált
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)