Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gyula Város Önkormányzatának Képviselő-testülete ülést tart december 19-én, csütörtökön 9 órától

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2013. december 18. 13:00
Gyula Város Önkormányzatának Képviselő-testülete ülést tart december 19-én, csütörtökön 9 órától
Az ülésen újra terítékre kerül a Poklás-csatorna hasznosítására beérkezett pályázatok elbírálása
A városháza Gyulán. Fotó: Gyulai Hírlap - Oláh Szabolcs

Gyula Város Önkormányzatának Képviselő-testülete ülést tart december 19-én, csütörtökön 9 órától a városháza dísztermében. A meghívó szerint 24 fő napirendi pontot kell megtárgyalnia a 14 tagú városvezető grémiumnak.

Az interpellációkat, a tájékoztatók és a napirend előtti beszámolókat követően elsőként az Egészségügyi Alapellátási Intézmény megbízott vezetőjének jogviszonyát rendezi a testület. A grémium 2013. október 1-jétől az új intézményvezető kinevezéséig Jónás Eleknét bízta meg az intézmény vezetői feladatainak ellátásával. Mivel az intézményvezető csak olyan személy lehet, aki az intézménnyel közalkalmazotti jogviszonyban áll, Jónás Elekné közalkalmazotti jogviszonyát határozatlan idejű jogviszonyra módosítja a testület.

A tanácskozáson a képviselők megválasztják az Egészséges Városért Közalapítvány, az Őszidő Közalapítvány, valamint a Wenckheim Krisztina Városfejlesztési és Környezetvédelmi Közalapítvány kuratóriumi, illetve felügyelő bizottsági tagjait, továbbá javaslatot tesznek a Gyulai Várfürdő Kft. felügyelő bizottsági tagjainak megválasztására.

Az ülésen tájékoztató hangzik el a START Rehabilitációs Foglalkoztató és Intézményei Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság 2013. évi tevékenységéről, valamint újra terítékre kerül a Poklás-csatorna hasznosítására beérkezett pályázatok elbírálása. A grémium várhatóan a Körösvidéki Horgász Egyesületek Szövetsége által benyújtott pályázati anyagot fogadja el. A testület arról is dönt, hogy a Kétegyházi út 3/1. szám alatt található, múzeumként használt társasházi ingatlant és a hozzá tartozó pincét 2014. január 1-jétől határozatlan időre ingyenesen használatba adja a Gyulai Hentesek Hagyományőrző Egyesületének.

 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)