Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Olcsó, műanyag borítású borotválkozótükröt postázott Bod Tamás a Fidesz országgyűlési képviselőjének

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • H. É. • HÍREK • 2013. december 13. 16:20
Olcsó, műanyag borítású borotválkozótükröt postázott Bod Tamás a Fidesz országgyűlési képviselőjének
Bod Tamás: Miért lett egy arctalan, a parlamenti diktatúrát fenntartó Orbán-klón dr. Kovács Józsefből?
Fotó: Gyulai Hírlap - Hargittai Éva

Olcsó, műanyag borítású borotválkozótükör postázásával nyomatékosítja Bod Tamás, az Együtt 2014 Párbeszéd Magyarországért országgyűlési képviselőjelöltje azt a kérését, hogy dr. Kovács József országgyűlési képviselő (Fidesz) időnként nézzen szembe magával. A képviselő a napokban országgyűlési címére kapja meg az ajándékot.

Bod Tamás a gyulai Kossuth téren megtartott sajtótájékoztatóján borítékolta be küldeményét, s egyben elmondta, hogy a 2014-es parlamenti választások apropóján bármikor készen áll egy nyilvános vitára a vetélytársával.

- A napokban nyilvánosságra került, hogy a Fidesz országos választmánya kiket nevezett meg országgyűlési képviselő-jelöltként a 106 választókerületben. Nagy meglepetés nem ért bennünket, a gyulai választókerületben dr. Kovács József lesz a képviselőjelölt, rá is számítottunk. Mi, az Együtt 2014 Párbeszéd Magyarországért nemcsak kormányváltást, hanem korszakváltást akarunk. A magyar politikában véget akarunk vetni a megosztó politizálásnak, mindannak, amit Orbán Viktor honosított meg azzal, hogy kettészakítja az országot. Mi nemet mondunk a személyeskedésre, a rágalmakra épülő kampányra. Versenytársamat sem eddig, sem most, sem a jövőben nem fogom személyében támadni és hazug vádakkal illetni. Sajnálom, hogy fordítva nem mindig van ez így – szögezte le Bod Tamás.

Az Együtt 2014 képviselőjelöltje előrevetítette, hogy a jövőben is következetesen számon kéri dr. Kovács József mindazon tettét, amit egyéni képviselőként vagy a Fidesz nevében Gyulán, vagy a választókerületben tett. A tájékoztatón elhangzottak szerint éppen ezért dr. Kovács Józsefnek számot kell adnia az egykulcsos adó okozta károkról és arról, hogy ezáltal 50 ezer munkahely szűnt meg Magyarországon, és számot kell adnia arról, hogy neki ezáltal havi 280 ezer forinttal nőtt meg a havi jövedelme. De számot kell adnia arról is, hogy Orbán Viktor rezsimje elől százezres nagyságrendben menekülnek a magyar munkavállalók nyugatra, hiszen immár 500 ezer ember dolgozik külföldön és a harmadik legnagyobb „magyar város” sajnos mára London.

- Kihívójaként megkérdezem, hogy hol vannak a magyar munkahelyek, az M44-es gyorsforgalmi utat miért csak 2023-ra ígérik nekünk, miért nincs rendben az egészségügy, miért nem csökkennek a kórházi várólisták, miért gyorsult fel Békés megyében az elvándorlás, s ő miért tűri mindezt némán? Számot kell adnia arról is, hogy miért vett részt személyesen szavazataival a visszamenőleges törvénykezésben, mely aláássa a magyar jogalkotást és demokráciát. Miért szavazta meg a sajtószabadságot és véleményszabadságot korlátozó médiaalkotmányt, miért asszisztált a magyar demokrácia leépítéséhez és egy tekintélyuralmi rendszer kiépítéséhez? Miért hagyta az egészségügyi bizottság elnökeként, hogy százmilliárdos tételben vonják ki a pénzt az egészségügyből? Miért lett egy arctalan, a parlamenti diktatúrát fenntartó Orbán-klón dr. Kovács Józsefből – tette fel kérdéseit a sajtón keresztül a képviselőjelölt. 

 

Fotó: Gyulai Hírlap - Hargittai Éva
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)