Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A MikulásGyár hivatalos ajándékgyűjtő helyszíne lett a gyulai Park Hotel

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • H. É. • HÍREK • 2013. december 13. 16:51
A MikulásGyár hivatalos ajándékgyűjtő helyszíne lett a gyulai Park Hotel
Dr. Görgényi Ernő polgármester személyes ajándékkal csatlakozott a karitatív megmozduláshoz
Fotó: Gyulai Hírlap - Hargittai Éva

Kilencedik alkalommal gyűjt országszerte adományokat a MikulásGyár a mélyszegénységben élő embereknek.  A jótékonysági programhoz örömmel csatlakozott a gyulai Park Hotel is, amely immár hivatalos gyűjtőpontként várja az ajándékokat – tudta meg a Gyulai Hírlap Fodor Krisztina szállodaigazgatótól.

- A mélyszegénységben élő családok a meglepetésekről, finom falatokról sokszor csak ábrándozni tudnak. A karácsony az ajándékozás mellett számunkra az adományozásról is szól. Ezért döntöttünk úgy, hogy a Park Hotel Gyula tartós élelmiszerrel támogatja a szegény sorsú családokat, valamint a MikulásGyár hivatalos gyűjtőpontjaként vállalja az adományok összegyűjtését. Fantasztikus lehetőség így segíteni valakin és örülnénk, ha kezdeményezésünkhöz - lehetőség szerint - minél több gyulai lakos csatlakozna – hívta fel a figyelmet a támogatás fontosságára Fodor Krisztina.

Dr. Görgényi Ernő polgármester tartósélelmiszerekből és édességekből álló ajándékcsomagot állított össze, majd személyesen vitte el a Park Hotelbe.

A MikulásGyár tisztító-és tisztálkodási szereket, játékokat, könyveket, ruhákat és édességeket vár adományként. Az adományokat nem szükséges becsomagolni. A Magyar Vöröskereszt a dobozok tartalmát csomagonként, rászorultsági alapon osztja szét.

 

Fotó: Gyulai Hírlap - Hargittai Éva
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)