Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Projektzáró rendezvényt tartott a gyulai Park Hotel a Tisztelet Társasága záróvacsoráján

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • H. É. • HÍREK • 2013. szeptember 25. 19:50
Projektzáró rendezvényt tartott a gyulai Park Hotel a Tisztelet Társasága záróvacsoráján
A Gyulai Park Hotel felújítása című európai uniós projektre 290 millió forintot nyertek el a szállodatulajdonosok
Projektzáró rendezvény a Park Hotelben. Fotó: Gyulai Hírlap - Hargittai Éva

A Tisztelet Társasága háromnapos gyulai üdülésének záró vacsorájával egybekötve projektzáró rendezvényt tartott ma este a Park Hotel Kft. A rendezvényen tiszteletét tette dr. Görgényi Ernő polgármester is, aki Gyula Város Önkormányzata nevében köszöntötte az idősebb korosztályt tömörítő egyesület tagjait.

- Gyulán a legsikeresebb ágazat a turizmus a gyulai kolbászt előállító húsipar mellett. Az, hogy a Park Hotel sikere közismert, annak az eredménye, hogy van mire építenünk, hiszen kiváló adottságokkal rendelkezik Gyula városa. A siker mégsem lenne teljes, ha az adottságainkat nem tudnánk kihasználni – hangzott el a polgármester beszédében.

Dr. Görgényi Ernő hangsúlyozta, hogy amellett, hogy az önkormányzat részéről hatalmas munka szükséges ahhoz, hogy Gyulát válasszák az üdülők, a vállalkozásoknak is komoly feladatot kell magukra vállalniuk. Ezt tette a Park Hotelt tulajdonló Fodor család, akik a 45 éves szálloda felújításába komoly tőkét fektettek.  A polgármester a továbbiakban a közelgő idősek világnapja alkalmából köszönetet mondott felmenőinknek azért, hogy megőrizték azt az épített és természeti örökséget, amit napjainkban tovább lehet fejleszteni.

A Fodor család és a Park Hotel dolgozói nevében Bonyár Miklós marketingigazgató köszöntötte a vendégeket. A Gyulai Hírlapnak a marketingigazgató elmondta, hogy a szálloda 58 szobája teljes felújításon ment keresztül, nyílászáró és burkolatcserét hajtottak végre, valamint napkollektorok segítik a melegvíz-ellátást. A Gyulai Park Hotel felújítása című európai uniós projektre 290 millió forintot nyertek el, mely által hatalmas lépést tudtak előre tenni a 45 éves szálloda felújítása érdekében. A sikeres pályázatnak köszönhető az is, hogy a tulajdonosok valamennyi eddigi dolgozó munkahelyét meg tudták tartani és további hat fővel bővítették a személyzet létszámát.

 

Fotó: Gyulai Hírlap - Hargittai Éva
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)