Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Kiváló eredmények a tenisz-diákolimpiáról

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2024. június 17. 09:18
Kiváló eredmények a tenisz-diákolimpiáról
Egy arannyal, három ezüsttel és több előkelő helyezéssel zárták a döntőt a gyulai diákok 

Fotó: Gyulai Tenisz Szabadidő Sport Klub 

Egy arannyal, három ezüsttel és több előkelő helyezéssel zárták a gyulaiak a 2023/2024-es tenisz-diákolimpia országos döntőjét, melyet nemrégiben rendeztek meg Balatonbogláron. 

A finálé küzdelmeire a vármegyei döntők és Budapest első két helyezettje kvalifikálta magát. A fiúk és a lányok két csoportban, nyolc korcsoportban néztek szembe egymással. 

A mezőnyben 11 gyulai diák volt. Kovácsik Norbert a B kategóriában diákolimpiai bajnoki aranyat vívott ki magának, Kovácsik Roland, Kiss Kevin és Kovács Hédi a dobogó második fokára állhatott fel, Bagdi András pedig bronzéremmel a nyakában ünnepelhetett. 

Eredmények: Kovácsik Norbert B kategória I. hely, Kovács Hédi A kategória II. hely, Kovácsik Roland B kategória II. hely, Kiss Kevin A kategória II. hely, Bagdi Barnabás A kategória III. hely, Mikulán Gellért B kategória V. hely, Kocsár Dávid A kategória V. hely, Kónya Dávid B kategória V. hely, Domokos Arnold A kategória VI. hely, Csukás Réka A kategória IX. hely és Sebestyén Mira A kategória IX. hely.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)