Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Bronzérmesként ünnepelhet a gyulai korosztályos focicsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2024. június 17. 10:48
Bronzérmesként ünnepelhet a gyulai korosztályos focicsapat
A Gyulasport NKft. U14-es együttese a felsőházi rájátszás harmadik helyén végzett 

Fotó: Gyulasport NKft.

A Gyulasport NKft. U14-es labdarúgócsapata bronzérmes helyen zárta a 2023/2024-es szezont, miután a felsőházi rájátszás harmadik helyén végzett. A csapat tagjai a felnőttegyüttes találkozójának félidejében, a szurkolók előtt vehették át érmeiket.

A Petri Barnabás vezette korosztályos gárda az MLSZ regionális alapcsoportjában kezdte meg a bajnoki küzdelmeket. Az együttes tízből kilenc mérkőzésen győzni tudott, csupán egyszer kapott ki 1-0 arányban a későbbi győztes szegedi riválisától.  

– Az eredményen felül az tesz leginkább boldoggá, hogy láttam a gyerekekben az év nagy részében az akaratot, a megfelelő hozzáállást, és azt, hogy tudnak magukért, egymásért és a csapatért is küzdeni. Az alapszakaszban szinte minden mérkőzésen domináltunk, gólgazdag, bátor, kezdeményező és támadó focit játszottunk. Lehetett látni, hogy a gyerekek a jó játékminőségnek is köszönhetően, egyre jobban összecsiszolódnak, élvezik az edzéseket és a játékot, ami a legfontosabb – fejtette ki az edző.  

Fotó: Gyulasport NKft.

A gyulai keret a második helyen kvalifikálta magát a felsőházi rájátszásba, ahol a hat legerősebb csapat nézett szembe egymással. A fürdővárosi gárda mérlege öt győzelem, négy vereség és hat döntetlen volt. A gyulaiak több értékes eredményt is elértek, 2-2-es döntetlent játszottak a későbbi bajnok SZEOL SC Kft.-vel, és 4-0-ra győzték le az ezüstérmes makóiakat. 

Petri Barnabás azt is elmondta, a tavaszt a felsőházban kezdték meg, ahol sokkal több hullámvölgy jellemezte a játékunkat. Kiemelte, a szezon folyamán sikerült egy nagyon izgalmas mérkőzésen felvenniük a versenyt a bajnokcsapattal hazai pályán, és egyetlen csapatként a bajnokság évében pontot tudtak tőlük szerezni.

Fotó: Gyulasport NKft.

– Összességében a gyermekek mind egyénileg, mind csapatszinten fejlődtek – hangsúlyozta a szakember. 

A Gyulasport NKft. U14-es csapata a harmadik helyen zárta a bajnokságot, és egy egyéni elismerésnek is örülhetett, hiszen Boldog Lajos az alapszakban és a felsőházi csatározások során is a góllövő lista élén végzett, végül harminc góllal fejezte be a 2023/2024-es szezont. 

A csapat tagjai: Békési-Váczi Nándor, Lendvai Mátyás, Kósa Márk, Boldog Lajos, Móricz Dániel, Martyin Márk, Bukodi Máté, Papp László, Bánfi Donát, Dániel-Székely Áron, Puskás Sándor, Pap Nimród, Veres Zsombor, Szabó Márk, Scaglione Marco Luca, Krista-Parászka Zétény, Somi Zalán, Kerék Ákos, Kátai Tamás, Karakas Balázs, Deák Bence Hunor, Molnár Szabolcs

Fotó: Gyulasport NKft.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)