Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Várja a szépülni vágyó hölgyeket a Nesbu Beauty szalon

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2024. február 12. 16:46
Várja a szépülni vágyó hölgyeket a Nesbu Beauty szalon
Jelentkezz be most, és 15% kedvezményt kapsz a sminktetoválások árából!

Új helyen várja régi és új vendégeit Bukor Ágnes sminkes, sminktetováló szakember. A Bajza utca 1. szám alatt (a gyulai buszpályaudvar kijáratával szemben) található Nesbu Beauty szalonba bejelentkező hölgyek 15% kedvezményt kapnak a sminktetoválások árából a Tavasz 15 kuponkóddal.

A szalon tulajdonosa, Bukor Ágnes elmondta: valamennyi sminktetoválás nagyjából három órát vesz igénybe, és a speciális érzéstelenítésnek köszönhetően minimális fájdalommal jár. A tetoválás utáni negyedik és hetedik hét között a szakember még egy alkalommal találkozik a vendéggel, ilyenkor kerül sor a tetoválás korrekciójára. 

Bukor Ágnes arról is beszélt, hogy a sminktetoválás tartóssága az alkalmazott technikától, a bőr állapotától, a bőrtípustól, az életkortól és a bőr saját pigmenttartalmától is függ.

Az aquarell-ajaktetoválás 75 000 Ft-ba, a szemöldök-tetoválás 50 000–70 000 Ft-ba, a szemhéjtetoválás 45 000 Ft-ba kerül.

A szakember emellett esküvői smink és frizura, valamint alkalmi smink és frizura készítését, továbbá sminktetoválást (ajak, szemöldök, szemhéj) és sminkoktatást is vállal.

Bejelentkezés: +36-20/328-8284, https://nesbu-beauty-salon.salonic.hu/ 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)