Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Tanuld meg sminkelni magad!

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2021. február 17. 17:45
Tanuld meg sminkelni magad!
Ajándéknak is tökéletes Bukor Ágnes sminkkurzusa

Sminkkurzus a Nesbu Beauty Salonban 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Bárki megtanulhatja a tökéletes smink elkészítéséhez szükséges praktikákat Bukor Ágnes sminkes, sminktetováló, műszempilla-építő szakember háromórás kurzusán, amelyen a közeledő nőnap alkalmából most 20 százalék kedvezménnyel lehet részt venni.

Az Eötvös utcai Nesbu Beauty Salon tulajdonosa elmondta: Budapesten, ahol képesítést szerzett, számos workshopon vett részt a Dior és a Lancome sminkmestereinél. Dolgozott divatbemutatók, reklámfilmek, céges rendezvények sminkeseként és internetes portál szépségszakértőjeként; színészek, énekesek és ismert emberek is szépültek a keze alatt. Több mint hat évig volt tagja egy női „átváltoztatós” csapatnak, amelyet tavaly Gyulára is elhoztak Kirschner Anna fotóssal.

– A kurzusomat elsősorban azoknak ajánlom, akiknél gyakori probléma, hogy foltos, ferde vagy kevésbé tartós sminket készítenek maguknak, vagyis akiknek gondot okoz a tökéletes smink elkészítése – fogalmazott lapunknak.

Mivel a kurzuson egyszerre többen is részt vehetnek, a szakember olyanok jelentkezését is várja, akik szívesen eltöltenének egy „csajos délutánt” a barátnőikkel vagy az anyukájukkal.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

A sminkes elmondta: karácsonyi céges partira is hívták már, ahol a női dolgozókat lepték meg a tanácsadással. Lánybúcsú előtt szintén jól jöhet a csoportos kurzus, hiszen a résztvevők tökéletes sminkben vághatnak neki az éjszakának – tette hozzá.  

Mint megtudtuk, a többszemélyes oktatáson – a jelentkezők számától függően – kedvezménnyel lehet részt venni. A Nesbu Beauty Salonban egyszerre öten férnek el, ennél több résztvevő esetén Bukor Ágnes helyszíni kiszállással tartja meg a kurzust.

A szakember a tanácsadáson átnézi vendége sminktermékeit, majd megbeszélik, milyen nélkülözhetetlen sminkszerekre van szüksége. A sminkes igény esetén arról is beszél, hogyan lehet ezeket a legkedvezőbb áron beszerezni.

– Azt is megbeszéljük, hogy az illető bőrtónusához milyen alapozó- és szemsminkszínek illenek. Emellett megtanítom neki, hogy a szemformája és az arca sajátosságai alapján mit kell kiemelnie, illetve korrigálnia – ismertette Bukor Ágnes.

Bukor Ágnes vendége a sminkkurzus elején és végén 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

A sminkfogásokat a szakember először saját magán mutatja meg, vendége sminkjét pedig lépésről lépésre haladva, együtt készítik el. A megjelenés „erősségét” a sminkes egyénre szabottan határozza meg, akár a tusvonal vagy a füstös technika is szóba kerülhet az oktatáson.

A háromórás sminkkurzus 20 ezer forintba kerül. Azok, akik március 8-ig bejelentkeznek, 20 százalék kedvezményt kapnak a közeledő nőnap alkalmából.

A szalon Gyulán, az Eötvös utca 10. szám (10-es kapucsengő) alatt található. Bejelentkezni és bővebb információt kérni a +36-20/328-8284-es telefonszámon vagy a nesbumakeup@gmail.com e-mail-címen lehet. Időpontot online is lehet foglalni a nesbu-beauty-salon.salonic.hu oldalon.     

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

 

GYULAI HÍRLAP • 2021. február 17. 18:00
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)