Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Két családi házban is jelzett a szén-monoxid-érzékelő Gyulán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2024. február 12. 14:09
Két családi házban is jelzett a szén-monoxid-érzékelő Gyulán
A szakemberek mindkét esetnél igazolták a mérgező gáz jelenlétét a levegőben

Két alkalommal is jelzett a szén-monoxid-érzékelő a hétvégén Gyulán – közölte a Békés Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapján.

A Stéberl András utcában szombat délután egy családi házban jelzett a készülék. Az épületből mindenki kijött, egy lakó rossz közérzetre panaszkodott. A mentősök megállapították, hogy senki sem szenvedett szén-monoxid-mérgezést. A helyi hivatásos tűzoltók és a gázszolgáltató ellenőrző mérései igazolták a mérgező gáz enyhe megemelkedését a levegőben. A szolgáltató munkatársai a fűtőberendezések szabálytalan bekötése miatt a hiba elhárításáig a gázórát ideiglenesen leszerelte. 

A Hosszú utcában vasárnap szintén egy családi házban jelzett az érzékelő. Az ingatlanból mindenki kijött, rosszullétre senki sem panaszkodott. A helyi hivatásos tűzoltók ellenőrző mérései igazolták a mérgező gáz jelenlétét a levegőben. A gázszolgáltató munkatársa egy meghibásodott gázkazánt a műszaki hiba elhárításáig a rendszerből ideiglenesen kizárt. Lakosságvédelmi intézkedésre nem került sor, az ingatlan fűtése továbbra is biztosított maradt. 

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)