Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - „A menyasszonynak gyönyörűnek kell éreznie magát a nagy napon”

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2021. április 15. 18:00
„A menyasszonynak gyönyörűnek kell éreznie magát a nagy napon”
Így készül a tökéletes esküvői smink a Nesbu Beauty Salonban

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Könnycseppálló és az egyéniségükhöz illő sminket készít a hozzá bejelentkező menyasszonyoknak Bukor Ágnes sminkes, sminktetováló, műszempilla-építő szakember. A Nesbu Beauty Salon tulajdonosával ezúttal a közeledő esküvői szezon kapcsán beszélgettünk.

Mint megtudtuk, Bukor Ágnes komoly rutinnal rendelkezik az esküvői sminkek terén, hiszen több mint száz menyasszonynak készített már sminket a nagy napra.

Elmondta, a próbasminkre két-hat héttel az esküvő előtt kerül sor. A szakember az időpontfoglaláskor inspirációs képeket kér a bejelentkezőtől, hogy tudja, milyen sminket képzelt el magának.

A próbasmink napján a sminkes elbeszélget a menyasszonnyal, hogy megismerje az ízlését, a személyiségét és a sminkre vonatkozó elképzeléseit. Ez alapján háromféle sminket készít a vendégének, és azokat fotón is megörökíti, hogy össze lehessen őket hasonlítani. A szakember mindig egy könnyed, visszafogott sminkkel kezd, erre „erősít rá” a második lépésben egy tusvonallal vagy egy irizálóbb szemhéjpúderrel. A harmadik variáció a „leglátványosabb”: a sminkes műszempillával teszi még igézőbbé a tekintetet.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

– Az esküvői sminket nem az aktuális sminktrendek határozzák meg. Szeretem az egyénre formálni a nagy, klasszikus sminkeket, minden egyes sminket a személyiséghez illeszkedően készítek el, a hölgy gesztusai, jellemvonásai, formái, színei irányítják az ecsetemet – fogalmazott a Nesbu Beauty Salon tulajdonosa.

Mint mondta, az esküvői smink akkor tökéletes, ha a menyasszony, azt viselve, gyönyörűnek érzi magát. Azt is megjegyezte, hogy a jó smink időtálló, a hölgyeknek akkor is szépnek kell látniuk magukat, ha 30–40 év múlva visszanézik az esküvői képeiket.

Bukor Ágnes arra is kitért, hogy munkája során professzionális, minőségi termékeket használ, így a menyasszonyok biztosak lehetnek benne, hogy tartós sminket kapnak, ami akkor sem mosódik el, ha az esküvőjük napján könnybe lábad a szemük.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Kiemelte: a próbasminknek köszönhetően vendégeik pontosan tudják, mire számíthatnak. Bukor Ágnes a végleges sminkről úgynevezett face chartot készít, amelyen szerepel a használt termékek típusa, és az is, hogy azok hova kerülnek majd fel.

A szakember azt is elmondta: az esküvő napján ott készíti el a sminket, ahol a menyasszonynak a legkényelmesebb. Mint megtudtuk, az esküvői smink ára a próbasminkkel együtt 25 ezer forint.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

A sminkes arra is felhívta a figyelmet, hogy szalonja az Eötvös utcában egy épületben található a V-Art Rendezvényszervezéssel és a Bianca Esküvői Ruhaszalonnal http://www.v-art.hu, így a párok akár egy helyen megkaphatnak mindent, amire az esküvőjük megszervezéséhez szükségük van. Utóbbiban a szakma legnevesebb tervezői műhelyeiből kikerült ruhákból válogathatnak a hölgyek, és a szükséges kiegészítőket is beszerezhetik. A cég munkatársaitól a +36-70/630-2303-as (iroda) vagy a +36-30/181-5875-ös (szalon) telefonszámon, illetve a v.art@t-online.hu-n lehet bővebb információt kérni.

A Nesbu Beauty Salon Gyulán, az Eötvös utca 10. szám (10-es kapucsengő) alatt található. Bejelentkezni és bővebb információt kérni a +36-20/328-8284-es telefonszámon vagy a nesbumakeup@gmail.com e-mail-címen lehet. Időpontot online is lehet foglalni a https://nesbu-beauty-salon.salonic.hu/ oldalon.      

GYULAI HÍRLAP • 2021. április 15. 18:00
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)