Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Szemöldök-tetoválás a természetes hatásra vágyóknak

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2020. december 17. 18:00
Szemöldök-tetoválás a természetes hatásra vágyóknak
30 százalékos kedvezmény december 31-ig a gyulai Nesbu Beauty Salonban!

 

 

A microblading szálazott szemöldök-tetoválás, a gépi satíros technika és a kettő ötvözetén alapuló hibrid tetoválás közül választhatnak a vendégek az Eötvös u. 10. szám alatt található Nesbu Beauty Salonban, amely december 31-ig 30 százalékos kedvezményt biztosít áraiból.

Bukor Ágnes, a szalon tulajdonosa elmondta: valamennyi tetoválás nagyjából három órát vesz igénybe, és a folyamatos érzéstelenítésnek köszönhetően minimális fájdalommal jár, inkább „csípő” érzést kelt.

– A japán technikaként is ismert microblading egy kézi tetováló eljárás, melyet azoknak a hölgyeknek ajánlunk, akik természetes megjelenésre, úgynevezett hiperrealisztikus, szálazott hatásra vágynak – fejtette ki a szakember.

Mint megtudtuk, a microblading esetében a kézzel vezérelt, microtűkből álló tetoválófej apró karcolásokat ejt a bőr epidermiszrétegén a hámréteg legalsó sejtsoráig, így a pigment a bazális rétegig jut be. A gépi tetoválás ezzel szemben egy réteggel mélyebben juttatja be a pigmentet a bőrbe.

Microblading

 

– A microbladinggel készült tetoválás tehát kevésbé tartós, mint a gépi eszközökkel készített, bőrtípustól függően másfél-két éven belül teljesen eltűnik. Ennek köszönhetően a szemöldök formája és színe újból és újból megváltoztatható – emelte ki Bukor Ágnes.

Hozzátette: akár egy drasztikusabb hatású hajszínváltás, egy daganatos megbetegedés vagy egy plasztikai műtét után is teljesen új színvilágot lehet választani. A szakember jelezte: a két éven belüli színfrissítésért nem kell a tetoválás teljes árát megfizetni.

A microbladingtetoválás menetéről elmondta: a szemöldök megtervezése, formájának kialakítása után a vendéggel kiválasztják a megfelelő színű pigmentet. Ez nagyjából két órát vesz igénybe. Ezt követi a karcolás, amely 45–60 perc, majd a 4. és a 7. hét között korrigálják az esetleges hiányosságokat, kopásokat. Utóbbi időtartama másfél óra.

 

Hibrid száltechnika 

 

Bukor Ágnes hangsúlyozta: a Swiss Color nevű svájci cég kifejezetten microbladinghez alkalmazott pigmentjeivel dolgozik. Ezek a pigmentek száz százalékban FeO-mentesek, stabil színt és remek fedőképességet biztosítanak. A Nesbu Beauty Salonban alkalmazott alapanyagok emellett rendelkeznek a ResAp (2008) 1-es rendeletével, nem okoznak allergiát és irritációt.

A szalon tulajdonosa arról is beszélt, hogy az ezzel a technikával készült vékony szálak kevesebb pigmentet tartalmaznak, mint a vastagra tetováltak, ennek köszönhető a természetes, élethű hatás.

 

Microblading

 

A szakember arra is felhívta a figyelmet, hogy a frissen tetovált szemöldök színe mindig sötétebb, mint a várható végeredmény. Ez a sötétebb réteg öt-hét nap után válik le, de az is normális, ha nem látható a finom pörk leválása, és az is, ha tovább van fent öt-hét napnál.

Bukor Ágnes a +36-20/328-8284-es telefonszámon érhető el. A szalon Gyulán, az Eötvös utca 10. szám (10-es kapucsengő) alatt található.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)