Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Lepd meg a párod nőnapra egy vadító sminkkel!

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2021. március 04. 18:00
Lepd meg a párod nőnapra egy vadító sminkkel!
Ajándékutalvány is igényelhető a Nesbu Beauty Salonban

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Akár egy vadító sminkkel is meglephetik magukat a hölgyek nőnap alkalmából – javasolta Bukor Ágnes sminkes, sminktetováló, műszempilla-építő szakember, a Nesbu Beauty Salon tulajdonosa. Hozzátette, nőnap előtt a férfiaknak is érdemes ellátogatniuk az ajándékutalvány-vásárlásra is lehetőséget kínáló szalon honlapjára.

A szakembernél hatezer forintba kerül egy alkalmi smink, amelynek elkészítése egy órát vesz igénybe. Ha a vendég igényli, Bukor Ágnes a frizuráját is elkészíti, így sminkelés után nem kell fodrászhoz rohannia.

– Akik kíváncsiak arra, mit hoz ki belőlük egy sminkmester, ne habozzanak, foglaljanak online időpontot a honlapomon – bátorított mindenkit a sminkes. Hozzátette: az olyan, egészen vadító dolgokat is érdemes kipróbálni egyszer, mint a vörös rúzs és a műszempilla.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Azoknak, akik otthon készítik el a sminkjüket, a szakember azt javasolta: sminkelés előtt ne felejtsék el megtisztítani és alaposan hidratálni a bőrüket. Elmondta: a szemhéjra egy bázisréteget is fel kell vinni, így a szemhéjpor kellően odatapad majd a bőrre, és nem ül bele a bőrredőkbe.

– Alapozás helyett érdemes a szem sminkelésével kezdeni, hiszen a sötét szemhéjpor könnyen ráhullhat a lealapozott bőrünkre – tanácsolta a szakember.

Smink előtt és smink után 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Bukor Ágnes arról is beszélt, hogy mindenkinek jól áll minden szín, csak meg kell találni a megfelelő árnyalatot, tónust. Aki bizonytalan a színválasztásban, és szeretné elsajátítani a tökéletes smink elkészítéséhez szükséges praktikákat, érdemes bejelentkeznie a Nesbu Beauty Salon háromórás kurzusára, amelyen a közeledő nőnap alkalmából március 8-ig 20 százalék kedvezménnyel lehet részt venni. Mivel az oktatáson egyszerre többen is jelen lehetnek, a szakember olyanok jelentkezését is várja, akik szívesen eltöltenének egy „csajos délutánt” a barátnőikkel vagy az anyukájukkal.

A szalon Gyulán, az Eötvös utca 10. szám (10-es kapucsengő) alatt található. Bejelentkezni és bővebb információt kérni a +36-20/328-8284-es telefonszámon vagy a nesbumakeup@gmail.com e-mail-címen lehet. Időpontot online is lehet foglalni a https://nesbu-beauty-salon.salonic.hu/ oldalon.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

GYULAI HÍRLAP • 2021. március 04. 18:00
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)